Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Jasna & Peter

Junija lani sem se po obdobju samskega življenja, ki je sledilo razhodu zveze, odločila, da je čas, da si spet drznem sanjati in odprem svoje srce ljubečemu partnerju.

Iz nenadnega vzgiba in po vplivu prijateljice, sem se prijavila na portal ona-on.com. Moja prijava na portalu je bila kratka, a plodna. Danes imam ljubečega partnerja in najboljšega prijatelja, s katerim živiva najino ljubezensko pravljico.

Popoldne nekega deževnega junijskega dneva leta 2019 sem se prijavila na portal ona-on.com. Ker so me moški kar zasuli s sporočili, sem bila precej obremenjena in me je vse to odvrnilo. Naslednji dan sem svoj profil na portalu ona-on.com zaprla. Kar je sledilo, pa je bilo zelo romantično spoznavanje mojega Petra.

Po njegovih besedah sem mu bila tako zelo všeč, a si je moj profil tisti večer samo ogledoval in ko je naslednji dan zbral pogum, da me kontaktira, me več ni mogel najti. Seveda, če sem pa profil zaprla. Tako se je odločil, da me poišče na Facebook-u. In je pričel iskati. Imel je moje ime, kraj, od koder sem in v spominu moj videz iz slik. Tako me je našel in mi nemudoma pisal. V sebi sem čutila iskro intuicije.

Njegovo sporočilo me je takoj pritegnilo. Bilo je kratko, iskreno in zelo zgovorno. V sebi sem čutila iskro intuicije, ki mi je pravila: “Odpiši mu”. In sem mu. Sledila je kratka izmenjava sporočil, sprejem prijateljstva in obojestranska odločitev o srečanju.

Še tisti teden v petek (ko bi on moral na morje, a je odhod na morje prestavil) sva se spoznala v živo. Pričakal me je pred gradom Ormož z vrtnico Amber Queen in globokim pogledom. Sprehodila sva se čez park, kjer sva se dolgo pogovarjala. Sledila je večerja na letnem kopališču v Ormožu in še več globokega pogovora.

Pričakal me je pred gradom Ormož z vrtnico Amber Queen in globokim pogledom.

Moj šesti čut mi je rekel, upaj si, spoznaj ga in mu daj priložnost. Sledila sem svojemu srcu. Sledilo je spoznavanje, ki je potekalo zelo hitro, a sva oba cel čas čutila, da je prav tako. Že po dobrem mesecu zveze sem se preselila k njemu. Tako sva se spoznavala še bolj in bolj.

Danes skupaj živiva v najinem domu, ki sva ga mimogrede skupaj prenovila, skupaj dopolnila in si ustvarjava vsak dan znova najino skupno prihodnost.

Ljubezen je nekaj najlepšega in največje bogastvo. In včasih je res potrebno izklopiti razum in poslušati svoje srce. Zelo sva hvaležna portalu ona-on.com, da naju je pripeljal skupaj in nama omogočil uresničitev najine največje želje – želje po iskrenem ljubečem partnerstvu, ko partnerja drug drugega spodbujata in sta kot eno. Hvala ona-on.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!