Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Karmen & Janez

Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža. Pomislila sem: »Zakaj pa ne bi poskusila tudi jaz?« Na ona-on je kar veliko stikov in seveda različnih namenov, zato je iskrenost težje najti. A nama je uspelo.

Že pred dvema letoma sva si pisala in pravzaprav ne veva, kaj je bil razlog, da sva pisanje opustila. Jani bi se pošalil, da je zmanjkalo tinte.

Ko je ona-on za valentinovo 2019 podaril brezplačne stike, sem izkoristila priložnost in ga dregnila. Na njemu je bilo nekaj globokega, notranjega in kljub težavam je njegov pogled povedal več kot vse.

Jani mi je na dregljaj odgovoril in hitro je prišla telefonska – slišala sva se še isti dan. Povabil me je na kavo in mislila sem: »Zakaj pa ne?« Pa četudi bo samo kava.

Ko sva bila na prvem zmenku, sva se nasmejala paru ob nama, ko je gospod hudomušno ugriznil partnerko za uhelj, ona ga je pa zalila z vodo. Še danes se temu smejeva in če hočeva koga opozoriti rečeva: »Pazi voda.« 😊

Po enem mesecu zmenkov so sledili kar redni obiski in zdaj že eno leto piševa zgodbo: Moji, tvoji, najini.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!

Sanjska poroka 2021: Karmen & Janez – Na konju do svojega princa

Osma Sanjska ona-on poroka: Pravljična, čustvena, romantična in v znamenju dobre družbe. Poročila sta se Karmen in Janez, par, ki se je spoznal na ona-on.com. Vse skupaj se je začelo februarja 2020, ko sta Karmen in Janez z zaroko potrdila, da si želita novega koraka v skupno življenje. No, če smo še bolj natančni, se…