Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Sanjska poroka 2021: Karmen & Janez – Na konju do svojega princa

Osma Sanjska ona-on poroka: Pravljična, čustvena, romantična in v znamenju dobre družbe. Poročila sta se Karmen in Janez, par, ki se je spoznal na ona-on.com.

Vse skupaj se je začelo februarja 2020, ko sta Karmen in Janez z zaroko potrdila, da si želita novega koraka v skupno življenje.

No, če smo še bolj natančni, se je njuna pravljica začela pisati že prej. Leta 2016 sta se prijavila na največji slovenski spoznavni servis in kmalu opazila drug drugega. Pogovori so bili sprva prijateljski, vse bolj pa je bilo opaziti tudi močno naklonjenost. Iskrica je preskočila ob prvem srečanju.

Sanjska ona-on poroka

FOTO: Kreativine Frames

Priprave na poroko

Da bo poroka nekaj posebnega, je bilo jasno že ob prvem srečanju s poročno načrtovalko, saj je Karmen načrtovala presenečenje za ženina na dan poroke.

Na poročni dan in presenečenje za ženina

Sanjska ona-on poroka

FOTO: Kreativine Frames

Bilo je super! Svatje so se zbrali na lokaciji, kulinarika in ambient v izvedbi Hiše Lisjak sta bila vredna vseh pohval. Nevesta se je, medtem, ko se je dobro vzdušje stopnjevalo, urejala v pravljični hiški ob jezeru.

Obred se je pričel, otroci so nosili prstane in trosili rožice. Iz hiške ob jezeru je stopila nevesta – iz te smeri svatje neveste niso pričakovali. Bila je kot prava princesa. Prišla je nepričakovano in na veliko presenečenje ženina in ostalih svatov je prijezdila na konju. Ženin in vsi svatje so bili navdušeni.

Po obredu je sledilo slikanje para, druženje s prijatelji, skupinska fotografija in vse, kar sodi na pravo, sanjsko poroko.

Slavje se je nadaljevalo z druženjem in s pogostitvijo zunaj. Po prihodu v dvorano je sledil zelo čustven in hkrati zanimiv zahvalni govor neveste, ki ga je spremljala glasba. Energija med mladoporočencema je zavzela okolico.

Romantični vrhunec sta mladoporočenca uprizorila po prvi predjedi. Na pomolu ob jezeru sta zaplesala prvi poročni ples. Bilo je magično. Dvigala se je romantična meglica, iskrice pa so pričarale piko na i.

Po plesu so sledili zabava, večerja in druženje. Vzdušje je bilo zelo dobro, za kar sta zaslužna predvsem mladoporočenca s svojo pozitivno naravnanostjo in neverjetno pozitivno energijo, ki ju povezuje. Svatje so bili veseli. Prav vsak je na poroki užival.

Svoj pečat na poroki so pustile tudi podrobnosti, ki sta si jih zaželela na svoj na nevesta in ženin: sladice, romantična dekoracija, poseben ambient ob prvem plesu, gin-tonic kotiček in seveda vrhunec presenečenja za ženina, ko je takrat še bodoča nevesta do oltarja kar prijezdila na konju.

Še iščeš ljubezen? BREZPLAČNO se registriraj na ona-on.com in najdi nekoga zase!

FOTOGALERIJA s poroke

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!