Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Špela & Aleš

Oba imava za sabo razpadel zakon, ki nama v življenju ni dal tega, kar sva želela – povezanosti s partnerjem in ljubezni, ki temelji na spoštovanju. Oba nosiva nahrbtnika, ki sta naju izoblikovala v človeka, kot sva danes.

To, da sva šla čez vse preizkušnje v življenju in ohranila vero v ljubezen in optimizem, je bilo to, kar nama je omogočilo, da sva se spoznala. In seveda ona-on portal.

S svojim rahlo nagajivim stilom pisanja, ki me je večkrat nasmejal, me je pritegnil Aleš.

Ona: Jaz sem se na ona-on prijavila prvič oktobra 2019 bolj iz radovednosti, kako deluje. Nameravala sem malo klepetati in prav nič nisem bila obremenjena s tem, da nujno potrebujem partnerja. Po prvih klikih sem bila tako zmedena od vseh sporočil, da sem se za nekaj časa kar odjavila.

Potem pa me je portal spet poklical in neko deževno nedeljo sem začela klepetati z nekaj fanti. S svojim rahlo nagajivim stilom pisanja, ki me je večkrat nasmejal, me je pritegnil Aleš in tisto popoldne sva se resno zaklepetala.

Šele kasneje sem ugotovila, da sem mu že v prvem pisanju zaupala kar nekaj zelo osebnih stvari, kar je bilo zelo nenavadno zame. Ta najin prvi klepet sem prekopirala in ga hranim na računalniku.

On: Jaz sem bil na portalu prijavljen že tretjič, saj prej nekako nisem našel tega, kar sem iskal. Ko se danes pogovarjava o tem ugotavljam, da sem z vsakim poskusom bolj vedel, kaj želim.

Pri Špeli me je najprej pritegnila njena profilna slika.

Pri Špeli me je najprej pritegnila njena profilna slika – sredi skoka na trampolinu v poletni oblekici, kjer je izžarevala vitalnost in igrivost. Že v prvem pogovoru sva tipkala o marsičem in res mi je veliko povedala o sebi.

Po enem tednu sem jo presenetil z vprašanjem, če ve, kam gre to nedeljo. Nasmejal sem jo z odgovorom, da na zmenek z menoj. Tako sva se ob živo rdeči vrtnici srečala in si bila všeč na prvi pogled. Že po nekaj trenutkih sva ugotovila, da se v družbi drug drugega počutiva zelo lepo.

Sledil je romantični zmenek v kinu in nato je šla najina skupna pot samo še navzgor. Zdaj si že pet mesecev lepšava življenje. Počasi spoznavava ostale člane družine in vsak dan znova ugotavljava, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bova spoznala. Usoda je pač imela dober načrt za naju.

Hvaležna sva portalu ona-on, da naju je povezal. Veva tudi, da je vse steklo tako hitro predvsem zato, ker sva bila izoblikovane osebnosti vsak zase in sva oba točno vedela, kakšnega partnerja si v življenju želiva.

Oba sva verjela v to, da nekje obstaja nekdo, ki je pravi. V življenju je pač tako, da moraš prehoditi določeno pot.

Zato vsi, ki iščete svojo sorodno dušo, ne obupajte. Spoznavajte nove ljudi. Z vsako novo izkušnjo v partnerstvu spoznaš, kaj je dobro zate in s tem si korak bližje svoji veliki ljubezni. Midva sva jo našla in veva, da je za vedno.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!