Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Anja & Rok

Ljubezenske zgodbe

Junija 2015 sem se prijavila na ona-on. Nikoli nisem mislila, da mi bo v tako kratkem času, ne le uspelo spoznati nekoga, ampak nekoga, kot je Rok. To so bile že sanje.

Prvi stik je navezal on, ko mi je pisal preko portala. To je bilo ravno v času njegovega rojstnega dne, teden za tem sva se dobila na pijači. Že preko portala sva si lahko povedala veliko stvari, čutila sem neko povezanost.

Na dan zmenka sem mu pisala, če ga slučajno moti, da s seboj pripeljem sestrino psičko (pekinezerko). Ker se je bal psov, je bil sprva malce prestrašen, na koncu pa se je več ukvarjal z njo kot z mano. 🙂

Med nama je bila res močna kemija.

Glede na to, da sem nedolgo nazaj razdrla dolgoletno zvezo, sem v štartu vedela, da rabim še nekaj časa zase, čeprav mi je bil Rok takoj všeč. To sem mu tudi povedala in dejala da, ko grem v naslednjo zvezo je to za 100%.

On pa je bil že nekaj časa samski,  zato se mu je vedno nekam mudilo. In seveda si je omislil punco, čeprav mu ni bila ne vem kaj preveč všeč (s tem mislim, da me je hotel narediti ljubosumno 🙂 ).

Kljub temu, da je imel punco, sva si še zmeraj pisala in šla v kino gledat Minione, kar mi je obljubil že na prvem zmenku. Po kinu sva sedela v avtu. Med nama je bila res močna kemija in štiri ure sem se zadrževala, da ga ne bi poljubila (zaradi punce, seveda).

No, po štirih urah nisem mogla več, dala sem mu strasten poljub in nato sva se poljubljala še kakšno uro. Naslednji dan je svojo punco pustil – ampak še zmeraj nisva postala par, saj sem še zmeraj potrebovala čas zase.

Po kakšnem tednu takšnega mečkanja, pa me je peljal na Zbilje ter uradno vprašal, če bi bila njegova punca. Seveda sem rekla ja, ker mi je totalno zmešal glavo. To je bilo 20.8.2015, dober mesec po tem, ko sva se prvič pogovarjala.

Rok bi zame naredil vse. Vedel je, da si želim kužka – yorkshire terierja. Za rojstni dan sem ga tudi dobila. Seveda se je tudi on noro zaljubil v najinega Orija, ker je pač tak “cukr”. Vedno več sva se družila, začela sem spati pri njem, vse se je odvijalo tako hitro.

Rok mi je dal vse in še več, kar sem želela pri partnerju.

Že od štarta sva se pogovarjala o prihodnosti, željah, družini. Oba sva si želela otroka. In čeprav je zelo hitro, se je na moj rojstni dan zgodilo – zanosila sem. Konec julija pričakujeva punčko. Rok imam sicer 29.7., vendar se hecava da, če je bila spočeta na moj rojstni dan, potem mora biti rojena na njegov rojstni dan (21.7).

Rok me je konec aprila zaprosil za roko v Arboretumu, kjer imava svoj kotiček pod drevesi. Poroko načrtujeva nekje v naslednjem letu, če se bo vse izšlo, kot je treba.

Ko veš, veš in jaz sem vedela od začetka, da je to tisto pravo.

O njem lahko povem, da je najboljši fant na svetu. Zame bi naredil vse, jaz pa zanj. Nič mu ni pretežko, vsak dan me spravlja v smeh. Dal mi je vse in še več, kar sem želela pri partnerju. V milijon letih si ne bi predstavljala, da bom na ona-on dobila to, kar sem dobila pri njemu.

Nisem si mislila, da sploh obstaja tak človek, taka ljubezen. Vem, da sva skupaj slabo leto, da je najin kuža starejši od najine zveze (on je rojen 7.8.2016, midva pa sva uradno par od 20.8.2016), da v tako kratkem času pričakujeva otroka in živiva skupaj praktično od začetka. Ampak ko veš, veš in jaz sem vedela od začetka, da je to tisto pravo.

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!