Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Tatjana & Srečko

Oba sva po bolezni najinih zakoncev pred leti ovdovela. V teh zoprnih koronskih časih se je šele pokazalo, kako zelo osamljen si, če si popolnoma sam v stanovanju.

Izkušnja z ona-on je v celoti pozitivna!

S pomočjo najinih otrok sva si naredila profile na ona-on in prijetno kramljala s sovrstniki v jeseni svojega življenja. Nisva naletela na nobeno slabo izkušnjo z dopisovalci, vsi so bili uglajeni in prijazni. Pozitivno presenečena sva nad vsem.

V tovrstno spoznavanje prijatelja oziroma partnerja sva se oba podala prvič, brez izkušenj. Občutki so bili mešani. Pričakovanje, vznemirjenje in sreča z rahlo grenkim priokusom, saj nikoli ne veš, kdo je na drugi strani. Ampak, kot se je kmalu izkazalo, je bil strah popolnoma brezpredmeten in odveč. Ujela sva se zelo hitro in pogovor je stekel sam od sebe.

Ko se je korona situacija umirila, sva se zelo kmalu dobila na pol poti. Vsak od naju namreč prihaja iz svojega konca naše prelepe Slovenije, zato je bilo srečanje nekje na polovici fer za oba.

Iskrica med nama je preskočila, še preden se je kava ohladila. Občutki so bili super. Najini klepeti so se iz ona-on preselili na gsm in seveda srečanja v živo. Vedno imava dovolj idej o čem se pogovarjati in kaj početi. Skupen čas vedno prehitro mine.

Pomembno je biti pozitiven in optimističen.

Sedaj preživljava dneve skupaj, nekaj časa pri Tatjani nekaj časa pri Srečku, imava se super in tudi najini družini sta se ujeli, tako da imamo pred sabo svetlo prihodnost. Veliko prepotujeva skupaj, uživava v gurmanskih okusih in športnih aktivnostih. V vsak dan zreva z optimizmom in dobro voljo.

Prav vsi dopisovalci, s katerimi sva imela stik so bili uglajeni in prijazni.

Vsakemu, ki je skeptičen polagava na srce, da le pogumno pri lovljenju sonca v jeseni svojega življenja. Na sliki vas pozdravljava iz čudovitega Velenja, le en izmed mnogih krajev, ki sva jih že skupaj obiskala.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!