Na voljo imaš 4 tipe seznamov zadetkov. Seznami se kreirajo na podlagi tvojih kriterijev, označenih v profilu. Če želiš spremeniti nastavitve svojega profila, klikni tukaj.

1. Moji zadetki

Moji zadetki je seznam uporabnic, ki se ujemajo s teboj glede na tvoje lastnosti in želene lastnosti partnerke. Preveri svoje zadetke.

Na prvih mestih se pojavijo tiste uporabnice, ki se najbolj ujemajo s teboj glede na lastnosti, ki si jih označil kot najpomembnejše pri iskanju partnerke. To pomeni, da se pri 100 % ujemanju prikažejo tiste, ki popolnoma ustrezajo tvojim kriterijem.

Vse uporabnice, ki se pojavijo z manjšim odstotkom (npr. 84 %), se ne ujemajo v vseh želenih lastnostih, vendar so zelo blizu tvojim kriterijem. Na kratko, z nekaterimi se ujemaš bolj kot z drugimi, vendar nikoli ne veš, strela lahko vžge kadarkoli 😉.

2. Nazadnje aktivni

Nazadnje aktivni je seznam uporabnic, ki ti ustrezajo in so bile prijavljene pred kratkim. Seveda lahko po želji kriterije dodajaš oz. spreminjaš na desni. Preveri kandidatke!

3. Novi uporabniki

Novi uporabniki je seznam novih uporabnic, ki ti ustrezajo in so se registrirale v zadnjih 30 dneh. Prednostni kriterij je, da je uporabnica nova na portalu. Preveri nove uporabnice.

4. Dekleta zame

Dekleta zame je seznam vseh uporabnic, ki ustrezajo tvojim osnovnim iskalnim kriterijem. Osnovne kriterije iskanja lahko poljubno spreminjaš in jim dodajaš podrobnejše iskalne kriterije. Je tudi daleč najbolj uporabljen seznam s strani uporabnikov. Preveri dekleta zame.

NAMIG: Če želiš na iskanjih Nazadnje aktivni, Novi uporabniki in Dekleta zame shraniti določeno iskanje, izberi možnost Shrani iskanje. Odprlo se ti bo polje za vnos besedila, ki ga shraniš s klikom na gumb Shrani. Bližnjica do shranjenega iskanja se bo pojavila nad seznamom zadetkov.


Nadaljuj na naslednje poglavje Tvoji kriteriji in njene lastnosti ali izberi svoj nasvet spodaj: 

☼ Postal si del največjega spoznavnega portala!
☼ Kakšna je dobra fotografija in kaj je NO GO?
☼ Kakšen naj bo tvoj predstavitveni opis?
☼ Podrobnosti o tebi in o njej
☼ VIDEO: Kako se lotiti iskanja na ona-on?
☼ Kako najti kandidatko za zmenek?
☼ Tvoji kriteriji in njene lastnosti
☼ Kako ji sporočiš, da ti je všeč?
☼ Kaj napisati v prvem sporočilu?
☼ Kako ubesediti prvo sporočilo?
☼ Kaj omogoča ona-on klepet?
☼ Ne odpiše mi, kaj naj storim?
☼ 3 koraki do odgovora
☼ Kako jo povabiš na zmenek?
☼ VIDEO: Izogibaj se tem napakam!
☼ Najpogostejše napake v prvem sporočilu
☼ Spoznavni dogodki zate!
☼ Hitra “Check lista”
☼ In ko jo najdeš …
☼ Kaj je kaj na ona-on.com?

Ni komentarjev

Odgovori