Kontaktni podatki

Imate vprašanje? Poiščite svoj kontakt 😉

Podpora uporabnikom ona-on.com

E-pošta: podpora@ona-on.com
Brezplačna T: 080 64 60
Imate težavo pri uporabi ona-on.com? Preveri najpogostejša vprašanja in odgovore.

Kontakt za novinarje

E-pošta: press@ona-on.com

Kontakt za oglaševanje

E-pošta: marketing@veneti.com
Predstavitev za oglaševanje si lahko ogledate TUKAJ.

Glavna urednica ona-on.com Magazina

Tamara Prejac Čas
E-pošta: magazin@ona-on.com


Kdo smo?

Ona-on.com je največji spoznavni portal v Sloveniji, kjer je registriranih že več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov. Naše glavno poslanstvo je pomagati vsem, ki si želijo pravega partnerja, da ga s pomočjo portala tudi najdejo. Na ona-on.com se je od leta 2001 našlo več kot 29.000 parov.

Ona-on.com Magazin

Spletni Magazin, kjer objavljamo sveže vsebine o partnerstvu, ljubezni in iskanju partnerja prek spleta. Zakladnica nasvetov za tiste, ki iščejo partnerja prek spleta in zanimivosti o medsebojnih odnosih.

Spoznavni dogodki za samske

Na leto organiziramo več spoznavnih dogodkov, kjer se lahko samski družijo tudi v živo. Naša največja dogodka sta Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji in Spoznavni piknik. Organiziramo pa tudi manjše dogodke: Gorski dan, plesni tečaji, Zmenki s kulturo, … Kako se imamo na spoznavnih dogodkih za samske, si oglejte TUKAJ.

Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Vsako leto organiziramo natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, v sklopu katerega zbiramo zgodbe parov, ki so našli na ona-on.com. Spletno glasovanje določi zmagovalca natečaja, ki dobi Sanjsko ona-on.com poroko.

Mobilna aplikacija – Zmenki v žepu

Leta 2018 smo predstavili inovacijo na slovenskem trgu, saj smo prvi ponudili t.i. PWA aplikacijo (progressive web app), ki deluje v brskalniku mobilnega telefona.

Aplikacija je ponudila nov grafični dizajn storitve in izboljšano uporabniško izkušnjo: potisna obvestila o akciji na profilu uporabnika (ki tako ne zamudi nobene simpatije, vprašanj za šanse, povabil na zmenek, sporočil itd), lokacijsko iskanje v bližini uporabnika, možnost namestitve ikone na namizje mobilnega telefona (omogočeno za Android).

Za aplikacijo smo prejeli nagrado WebSi – Spletni prvaki 2018 v kategoriji najboljša mobilna aplikacija.

Članske VIP ugodnosti

Leta 2020 smo lansirali klub Članskih popustov in ugodnosti (t.i. klub Članskih VIP ugodnosti), ki je dodatna premium storitev za naše člane. Gre za stran, kjer so zbrane različne ponudbe priznanih slovenskih ponudnikov, ponudbe pa so razdelili v 5 kategorij: zmenki in druženja, zabava in doživetja, lepota in zdravje, šport in rekreacija, veščine in znanja.

Začetki in pomembni mejniki portala ona-on.com


Logotipi in slogani

logo-ona-on


 

logo-ona-on-magazin


 

logo-spoznavni-dogodki


logo-najina-zgodba