FOTO: Gorski dan 4 v vsem svojem sijaju

Že četrti Gorski dan z ona-on.com je minil v znamenju novih prijateljstev, gorskega zraka in idiličnega razgleda.

Nedeljsko druženje smo pričeli zgodaj zjutraj, ko je sonce komaj vstajalo. Udeleženci, ki se v večini med seboj niso poznali so s pomočjo kratke igrice ‘Še nikoli nisem, …’, ki so jo prejeli za na pot proti vrhu kabinske žičnice, hitro prebili led in navezali prvi stik.

Kaj se nam bo najbolj vtisnilo v spomin:

  • pozitivni ljudje,
  • lep, sončen dan,
  • vriskanje in pozdrav planincev,
  • band in povezovalec programa s svojimi hudomušnimi izjavami,
  • iskrice,
  • ples, vlakec in tunel.

Na vrhu gondole sta nas pozdravila gorsko sonce in vodiča

Ob izstopu iz gondole sta nas prijazno in nasmejano pozdravila vodiča Nataša in Luka ter poletno, gorsko sonce. Po kratkem nagovoru, kam nas bo vodila pot, smo se odpravili proti ‘plaži’, kjer smo spili jutranjo kavico.

Pot, ki je bila pred nami, je obljubljala razgibane gorske in gozdne stezice z nekaj lažjimi in malček težjimi prestopi čez že utrjeno pot. Da pa je pot hitro minila, smo poskrbeli, da smo se prav vsi med seboj poimensko spoznali. Prijazen stisk roke je bil tako le uvod v res prijeten preostanek dneva.

spoznavni-dogodki-za-samske-gorski-dan-ona-on-zmenki (15)

Ob tako veliki skupini so kaj hitro nastale manjše skupinice, ki so se oblikovale ali po fizični pripravljenosti in s tem želji po hitrejši hoji ali pa po skupnih interesih, zaradi katerih so se pohodniki zaklepetali in s tem poskrbeli, da je pot res hitro minila.

Pravljična hiška z osvežitvijo in edinstveno vzdušje

Vsi napori so bili v trenutku pozabljeni, ko smo prišli na prvi cilj. Prekrasna narava, pravljična hiška, ki je ponujala pijačo vseh vrst po načelu ‘plačaj kolikor želiš’ in edinstveno, idilično vzdušje, ki ga je moč občutiti le v gorah.

Vse to nam je dalo novo moč, da smo se polni energije podali na drugo polovico poti – povratek proti ‘plaži’ Krvavca. Veselje in dobro voljo udeležencev je poleg nasmehov in razigranih klepetov dokazovalo še vriskanje in petje pohodnikov, ki nas je spremljalo vse do prihoda na cilj.

S prihodom na končni cilj se je pravzaprav družabni del šele pričel

spoznavni-dogodki-za-samske-gorski-dan-ona-on-zmenki (39)

Sledilo je gorsko kosilo in nekaj ur druženja. Za pozitivno naelektreno ozračje sta skrbela povezovalec programa Aljaž in ansambel Razgled.

Hudomušne pripombe, šale na račun enih in drugih in seveda polke ter valčki so na plesišče privabili prav vse udeležence. Kljub nekaj več kot 3-urnemu pohodu, so imeli udeleženci še dovolj energije za ples in rajanje na plesišču. Videli smo prav vse polke, valčke, vlakec, tunel in še in še …

Preživeli smo resnično prijeten dan, ki se nam je vtisnil v spomin. Stakala so se nova prijateljstva, ki se bodo gotovo ohranila.

Se vidimo na Gorskem dnevu 5!


Te ni bilo z nami? Če še iščeš nekoga za pohode v dvoje, preizkusi ona-on.com.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!


Ni komentarjev

Odgovori