16. april pred 15 leti – takrat se je začela zgodba portala, ki bo v naslednjih 15 letih postal največji slovenski spoznavni portal, kjer se vsak parčka več kot 160.000 samskih in kjer vsako leto nastane okoli 1000 novih parov.

Danes nam zaupa že več kot 160.000 uporabnikov.

Danes praznujemo obletnico, ki je življenje spremenila več kot 28.000 posameznikom, ki so se odločili, da imajo dovolj samskosti in da bodo usodo vzeli v roke – s spoznavnim portalom ona-on.com!

Delamo zgodbe. Ljubezenske zgodbe!

Ona-on.com sestavljajo zgodbe. Zgodbe ljudi, naših uporabnikov. In tako kot oni, imamo tudi mi svoje zgodbe. Zanimiva je tista o samem nastanku ona-on.com.

Si vedel/a, da je ona-on.com nastal kar v domači garaži treh zagrizenih študentov, ki so namesto, da bi ga žurali, raje snovali, oblikovali in programirali največji spoznavni portal v Sloveniji? Tako je, študenti, ki so bili takrat vsi samski, so to zgodbo pričeli zase – zdaj pa se njihova študentska zgodba nadaljuje in pomaga več kot 160.000 uporabnikom do prave ljubezni!

Piši svojo ljubezensko zgodbo z nami tudi ti!

Registriraj se na ona-on.com brezplačno!


Na ona-on.com združujemo zgodbe posameznikov in tako delamo njuno skupno zgodbo – ljubezensko zgodbo. In takšnih zgodb se je v zadnjih 15 letih nabralo kar nekaj. Najbolj pogumni pari so nam zaupali tisto zgodbo, ki jo vsak par pripoveduje z iskrico v očeh – njuno zgodbo o tem, kako sta se spoznala.

Tukaj so – v navdih nam in vsem ostalim, ki še iščejo ljubezen.

Tudi ti želiš pravega partnerja? Si tudi ti želiš svoje ljubezenske zgodbe? Piši jo z nami in se brezplačno registriraj na ona-on.com.

ona-opn-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba

Ker te zgodbe slišimo zelo radi in ker jih želimo deliti s svetom, jih tudi z veseljem nagradimo. Tisti, ki so se spoznali na ona-on.com, lahko pomagajo tkati rdečo nit naše zgodbe tako, da nam zaupajo svojo. Temu namenjamo Najino zgodbo – natečaj, kjer lahko zaljubljeni pari odprejo novo poglavje v svoji ljubezenski zgodbi in jo okronajo s Sanjsko ona-on.com poroko.

Od spletnih zasebnih stikov do zmenkov v živo

Največ zgodb se začne pisati prav na ona-on.com, a čeprav je to odličen prostor za iskanje partnerja, pa ni edini. Vsako leto organiziramo več dogodkov, ki so naravnani tako, da se spoznamo, zabavamo in zraven še kaj naučimo.

ona-on-spoznavni-dogodki-zasebni-stiki-resne-zveze

Ugotovili smo, da radi plešemo – zato se učimo plesa na plesnih tečajih – , da radi “športamo” – zato drsamo, smučamo in hodimo na pohode – , da smo radi “kulturni” – zato hodimo na gledališke in kino predstave – in da se še posebej radi družimo ob dobri glasbi in v dobri družbi ob različnih animacijah.

Vsako leto se dobimo na dveh največjih ona-on.com dogodkih: Mrzel začetek leta zaznamuje najbolj vroč dogodek leta za samske – Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji, kjer se na enem mestu zbere več kot 1.100 spoznavanja željnih samskih. Vroče poletje pa vsako leto pričnemo z Največjim spoznavnim piknikom, kjer ne manjka športnih iger in plesne animacije, seveda tudi dobre družbe ne 😉

ona-on-spoznavni-dogodki-zasebni-stiki-resne-zveze

Plesni užitki, skrb za zdravje, učenje, šport, zabavo, spoznavanje, osvajanje – vse to zagotavljajo ona-on.com spoznavni dogodki v živo, ki so hkrati prostor, kjer se pišejo ljubezenske zgodbe.

Naši pripetljaji

Pregovor gre takole: “Tisti, ki dela, greši.” In v našem primeru to vendarle drži. V zadnjih 15 letih se nam je zgodilo nekaj zanimivih pripetljajev, tukaj pa je nekaj teh zgodb.

Ups #1: Ko “crknejo” strežniki

Kakšni dve leti po lansiranju največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com je prišlo do zanimivega dogodka. Ker je bil interes za ona-on.com in spletne zmenke tako velik, so naši strežniki zaradi preobremenjenosti prenehali delovati. Sledilo je pol leta nadgradnje in ona-on.com je septembra 2003 spet zaživel. Že prvi dan povratka se je na ona-on.com registriralo veliko več uporabnikov, kot smo pričakovali.


Piši svojo ljubezensko zgodbo z nami tudi ti!

Registriraj se na ona-on.com brezplačno!


Ups #2: Zloglasen 1. november

Nadgradnja portala na 1. november? Ne priporočamo, saj je nam takrat šlo vse narobe. In smo celoten praznik, namesto s svojimi družinami, preživeli za računalniki, kjer smo reševali situacijo. In čeprav je prišlo do tega, pa nas vendarle ni izučilo, saj smo leto kasneje ponovili vajo – z reševanjem težav in zamujanjem družinskih kosil vred.

Ups #3: Ko uporabnice “osivijo”

Morda je res, da zna biti september siv mesec, a kljub temu tega, kar se je zgodilo lanskega septembra, nismo načrtovali. Ob nadgradnji portala se je namreč zgodilo, da so vse uporabnice “osivele”. V profilu so namreč vse imele izbrano barvo las – sivo. Na srečo samo začasno 😉 .

Najpomembnejši mejniki

Tudi našo zgodbo oblikujejo pomembne spremembe, dosežki in prizadevanja. Klikni na leto in preberi, kdaj smo zabeležili določen mejnik na naši poti.

16. april 2001
Slovenski spletni prostor postane bogatejši za nov portal, ki bo v naslednjih 15 letih postal največji spoznavni portal.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

2003
Za pol leta nas “zmanjka” … ups! Preberi zakaj zgoraj v Naši pripetljaji.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

2005
Vstopno stran obogatimo z ona-on.com toolbar-om, ki je omogočal hiter dostop do vseh naših storitev.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

2009
Na vstopno stran so dodani grafični elementi, leto kasneje smo jih spremenili.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenkiona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

 

 

Prvič je bil organiziran največji spoznavni dogodek leta za samske – Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji.

2010
Ona.on.com doseže pomemben mejnik – 100.000 uporabnikov.
2012
Ker je že bil čas za osvežitev grafične podobe, je ona-on.com dobil sodobnejši izgled.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Prvič je bil organiziran največji ona-on.com poletni dogodek – Največji spoznavni piknik.

2013
Septembra portal dobi novo grafično podobo.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

2014
Spomladi luč sveta ugleda še mobilna aplikacija ona-on.com.

ona-opn-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-mobile

2015
Na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji se nam predstavi ambasador ona-on.com spletnih zmenkov, zasebnih stikov in ljubezni, kupid Ljubo.

ona-on-mejniki-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Prične se največji projekt ona-on.com Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

2016
Vstopno stran ona-on.com že krasi najnovejša, še bolj funkcionalna grafična podoba. Preveri, kakšna je.

Za nami je magičnih 15 let – več kot 160.000 uporabnikov, več kot 15.000 parov, vsako leto pa se od nas poslovi okoli 1.000 parov, ki so se našli na ona-on.com.

Naj ob tej obletnici čestitamo tudi našim trenutnim in nekdanjim uporabnikom ter vsem, ki boste to še postali – vi ste tisti, ki z nami pišete to zgodbo.


Piši svojo ljubezensko zgodbo z nami tudi ti!

Registriraj se na ona-on.com brezplačno!


Hvala!

3 Komentarji

Odgovori