tamara

Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo.

Povejta svojo zgodbo tudi meni! Sem Tamara in vedno rada slišim ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com mi zaupajta svojo zgodbo – za vsako sem pripravila lepe nagrade.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Ona: Ko sem zagledala Boruta je nekaj v meni reklo: 'Pred tabo stoji tvoj bodoči mož.' On: Ko sem jo zagledal hoditi proti meni, vso nasmejano in s soncem obsijano, sem samo dobil potrditev, da bom končno spoznal svojo princesko. ~ Monika & Borut
Ona: Ko sem zagledala Boruta je nekaj v meni reklo: ‘Pred tabo stoji tvoj bodoči mož.’ On: Ko sem jo zagledal, sem samo dobil potrditev, da bom končno spoznal svojo princesko. ~ Monika & Borut

In si želiš neomejenega članstva na ona-on.com? Pokliči me na 051 338 825 ali pa oddaj svojo telefonsko številko na tamara@veneti.com in poklicala te bom, da skupaj kontaktiramo par za njuno zgodbo. Ti prejmeš neomejeno članstvo na ona-on.com!

Želim vaju spoznati!

Mnogo je tistih parov, ki so mi svojo zgodbo že zaupali – Monika in Borut, Katra in Gašper, Ivan in Natalija, Romana in Marko, Sara in Žiga, …

In vsak dan je več zgodb in parov, ki so mi jih pripravljeni zaupati. Zato se opogumita tudi vidva in svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala, delita še z mano.

V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com lahko sodeluje prav vsak, ki je svojega partnerja našel preko ona-on.com ali pozna par, ki se je na tak način spoznal.

Zaupajta mi svojo zgodbo!

Če sta prav vidva srečneža, ki sta se spoznala na ona-on.com, oddajta vajino zgodbo ali telefonsko številko, na katero sta dosegljiva, da vaju lahko spoznam.

"Dogovorila sva se za 'klasično kavo', brez obveznosti. Na 'nevtralnem' terenu, na vrtu lokala. A glej ga zlomka, ta lokal je imel dva vrta. V enem sem sedel jaz, v drugem pa ona." ~ Nataša & Božo
“Dogovorila sva se za ‘klasično kavo’, brez obveznosti. Na ‘nevtralnem’ terenu, na vrtu lokala. A glej ga zlomka, ta lokal je imel dva vrta. V enem sem sedel jaz, v drugem pa ona.” ~ Nataša & Božo

Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo? Razlogi so naslednji:

  • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo;
  • kot darilo v zameno za zgodbo vama bom podarila zanimiva doživetja, od kulinaričnega in wellness razvajanja do sanjske poroke;
  • skupaj z mano bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju;
  • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj).

Delita svojo zgodbo z mano in sodelujta v natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, jaz pa bom z vama delila veselje in lepe nagrade :).

Bosta navdih tistim, ki še iščejo svojo srečo?

Na ona-on.com smo ponosni na svoje poslanstvo – ljubezen! Vsako leto nam pomaha v slovo približno 1.000 parov, ki se iz največjega spoznavnega portala v Sloveniji izbrišejo z razlogom, da so našli tisto, kar so iskali – partnerja.

No, v resnici se ne poslovijo popolnoma, saj z nami spletejo še trdnejšo vez. Veliko se jih odloči deliti svoje prigode in zanimive trenutke z nami.

Ona: "Ko sem prejela njegov odgovor, sem bila presrečna! Po kratkotrajnem klepetu sva se dogovorila za zmenek na pijači. Bila sem vsa iz sebe. Kako je lep, visok, izgleda tako skrivnosten …" On: "Ne spomnim se, kaj mi je napisala kot uvodni stavek, ampak po ogledu njenega profila in že zato, ker mi je ona pisala, sem se le odločil, da se včlanim in ji odpišem. Izkazalo se je, da je bila to najboljša poteza, ki sem jo kdaj naredil." ~ Maša & Andrej
Ona: “Po drugem zmenku sem bila kot v oblakih in še nekaj dni so se mi tresle nogice.” On: “To, da sem Maši odpisal, se je izkazalo, da je bila najboljša poteza, ki sem jo kdaj naredil.” ~ Maša & Andrej

Pomagajta obdržati upanje v ljubezen in bodita navdih tistim, ki svojo srečo še iščejo. Delita svojo zgodbo z mano – sporočita mi svojo telefonsko številko, kamor vaju bom poklicala. Skupaj bomo vajino zgodbo predstavili kar najlepše – kakršna tudi je :).

Lahko me pokličeta na 051 338 825, pošljeta mail na tamara@veneti.com ali pa zgodbo ali telefonsko številko oddata prek obrazca.

Lepe nagrade za lepe zgodbe

Seveda sem z različnimi sponzorji poskrbela tudi za lepe nagrade, ki jih dam v zameno za vajino zgodbo. Če oddata zgodbo, lahko dobita naslednje nagrade:

  • Nx ona-on.com majica – prejme ju vsak par, ki odda zgodbo!
  • 5x kulinarično doživetje,
  • 4x ogled šampanjske kleti in degustacija za dve osebi,
  • 4x nakit iz Zlatarnice,
  • 1x vikend paket v termah,
  • 1x Sanjska ona-on.com poroka.

Vsak, ki bo mi bo pomagal, da izvem za vse lepe zgodbe, bo bogato nagrajen. Vsako zgodbo rada slišim in tudi nagradim, zato oddajta svojo – da se bolje spoznamo in da z vama delim srečo.

3 Komentarji

Odgovori