tina-zbira-zgodbe-najina-zgodba-natecaj

Vsak par ima svojo, ki jo z nasmehom na obrazu in ponosom v srcu pripoveduje med znanci – svojo zgodbo o tem, kako se je vse skupaj začelo.

Povejta svojo zgodbo tudi meni! Sem Tina in zbiram ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com mi zaupajta svojo zgodbo – za vsako sem pripravila lepe nagrade.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

In si želiš neomejenega članstva na ona-on.com? Pokliči me na 051 338 825 ali pa oddaj svojo telefonsko številko na tina@veneti.com in poklicala te bom, da skupaj kontaktiramo par za njuno zgodbo. Ti prejmeš neomejeno članstvo na ona-on.com!

"Imela sem občutek, da ga poznam v dno duše, on pa mene." - Janja in Dejan
“Imela sem občutek, da ga poznam v dno duše, on pa mene.” – Janja in Dejan

Želim vaju spoznati!

Mnogo je tistih parov, ki so mi svojo zgodbo že zaupali – Janja in Dejan, Katra in Gašper, Ivan in Natalija, Romana in Marko, Sara in Žiga, …

In vsak dan je več zgodb in parov, ki so mi jih pripravljeni zaupati. Zato se opogumita tudi vidva in svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala, delita še z mano.

Zaupajta mi svojo zgodbo!

V natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com lahko sodeluje prav vsak, ki je svojega partnerja našel preko ona-on.com ali pozna par, ki se je na tak način spoznal.

"Prvi kontakt je vzpostavil Ivan. Po dolgih pretipkanih nočeh se je le opogumil in me povabil na pijačo." - Natalija in Ivan
“Prvi kontakt je vzpostavil Ivan. Po dolgih pretipkanih nočeh se je le opogumil in me povabil na pijačo.” – Natalija in Ivan

Če sta prav vidva srečneža, ki sta se spoznala na ona-on.com, oddajta vajino zgodbo ali telefonsko številko, na katero sta dosegljiva, da vaju lahko spoznam.

Se sprašujeta, zakaj bi mi zaupala svojo zgodbo? Razlogi so naslednji:

 • z oddajo zgodbe bosta postala navdih in motivacija samskim, ki ljubezen še iščejo;
 • kot darilo v zameno za zgodbo vama bom podarila zanimiva doživetja, od kulinaričnega in wellness razvajanja do sanjske poroke;
 • skupaj z mano bosta razbijala tabuje o spletnem spoznavanju;
 • z vsako prejeto zgodbo bom nekomu, ki ljubezen še išče, pomagala, da spozna svojo sorodno dušo (nagrajenca bomo izbrali skupaj).

Delita svojo zgodbo z mano in sodelujta v natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, jaz pa bom z vama delila veselje in lepe nagrade :).

"Bila je ljubezen na prvi klik." - Gašper in Katra
“Bila je ljubezen na prvi klik.” – Gašper in Katra

Bosta navdih tistim, ki še iščejo svojo srečo?

Na ona-on.com smo ponosni na svoje poslanstvo – ljubezen! Vsako leto nam pomaha v slovo približno 1.000 parov, ki se iz največjega spoznavnega portala v Sloveniji izbrišejo z razlogom, da so našli tisto, kar so iskali – partnerja.

No, v resnici se ne poslovijo popolnoma, saj z nami spletejo še trdnejšo vez. Veliko se jih odloči deliti svoje prigode in zanimive trenutke z nami.

"Nikoli nama ni zmanjkalo besed, nekoliko kasneje sva si izmenjala telefonski številki in kmalu odšla na prvi zmenek. Oba sva bila brez pričakovanj. Najin skupni čas je minil tako hitro, da so naju nagnali iz bara, kjer sva se dobila." Romana in Marko
“Nikoli nama ni zmanjkalo besed, nekoliko kasneje sva si izmenjala telefonski številki in kmalu odšla na prvi zmenek.” – Romana in Marko

Pomagajta obdržati upanje v ljubezen in bodita navdih tistim, ki svojo srečo še iščejo. Delita svojo zgodbo z mano – sporočita mi svojo telefonsko številko, kamor vaju bom poklicala. Skupaj bomo vajino zgodbo predstavili kar najlepše – kakršna tudi je :).

Lahko me pokličeta na 051 338 825, pošljeta mail na tina@veneti.com ali pa zgodbo ali telefonsko številko oddata prek obrazca.

 

Lepe nagrade za lepe zgodbe

"Na prvi zmenek je prinesel vrtnico in čokolado." - Jelka in Lojzi
“Na prvi zmenek je prinesel vrtnico in čokolado.” – Jelka in Lojzi

Seveda sem z različnimi sponzorji poskrbela tudi za lepe nagrade, ki jih dam v zameno za vajino zgodbo. Če oddata zgodbo, lahko dobita naslednje nagrade:

 • Nx ona-on.com majica – prejme ju vsak par, ki odda zgodbo!
 • 5x kulinarično doživetje Hiše Jezeršek “Večerja na Zajli“,
 • 5x razvajanje v wellnessu v hotelih in spa centrih Sava Hotels & Resorts,
 • 4x nakit iz Zlatarnice,
 • 5x raziskovanje okusov ali nega v spa centru s Selectbox-om,
 • 1x vikend paket v Termah Snovik,
 • 1x Sanjska ona-on.com poroka.

Vsak, ki bo mi bo pomagal, da izvem za vse lepe zgodbe, bo bogato nagrajen.

Vsako zgodbo rada slišim in tudi nagradim, zato oddajta svojo – da se bolje spoznamo in da z vama delim srečo.

Ni komentarjev

Odgovori