Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Brigita & Dejan: Najin skupni čas je nekaj čudovitega

“Spoznala sva se, ko je Brigita bila pred tem, da izbriše račun, saj ji je potekla članarina. No, jaz sem ji pisal zadnji in pač jo lepo pozdravil na klepetu in ona je odgovorila. Nato sva se zaklepetala in si tudi izmenjala telefonski številki.

❤️ Klavdija & Dario ~ Njegov nasmeh je bil nekaj posebnega. Začela sva si pisati in sporočila so bila vedno bolj pogosta.

Po nekaj telefonskih pogovorih sva se dejansko tudi dobila in tudi spoznala, da sva sorodni duši. Danes se dalje dobivava, kot par seveda, in Brigita je že bila tudi pri meni in sva že preživela nekaj čudovitega skupnega časa.

Sva rekla, če sva še 30 let skupaj, da nama je to čisto dovolj, da si ne bova pol šla že na živce. Malo v šali seveda to povedano. ;)”

Marija & Denis: Ona je kliknila mene, ker je videla, da sem plesalec

“Ona je kliknila mene, ker je videla, da sem plesalec, tako kot je ona, in da imava veliko skupnih interesov. Oba sva si želela čim prej plesati in bolje spoznati, toda bila je mala težava, ker med tednom je težje se kje dobiti in plesati.

Zato sem predlagal, da se dobiva kar pri meni in zapleševa kar v moji dnevni sobi. Tako se je tudi zgodilo, ob dobrem kozarčku vina in lepega latino plesa je prišlo do prvega poljuba. Plesala sva kar nekaj časa in nato sedela, se pogovarjala, ter zopet plesala in ugotovila, da sva za skupaj. Sedaj še že tri dni zaporedoma dobivava in vse lepše in lepše.”

Jasmina & Boštjan: Že po pogovoru sva se ujela

Ona: “Boštjan me je po vašem portalu povabil na pijačo, in to ob dobrem “timingu”, ko sem si želela koga spoznati. Ujela sva se v sprva maratonskih pogovorih in se veliko presmejala. Kar traja in traja že mesece. Skoraj ne bi mogla srečati boljšega kompanjona, prijatelja in človeka sploh. Happy, happy. :)”

❤️ Katja & Mišel ~ Že po opisu in slikah je bil, no, mmm… Vse je bilo kot mora biti na prvem zmenku… Zvezdice, romantika in on, več kot popoln.

On: “Jasmino sem videl med svojimi predlogi, kjer sem ji ponudil, da se dobiva na zmenku. Potem mi je odgovorila na privatno sporočilo, kjer mi je tudi pustila svojo telefonsko številko. Za trenutek sem bil presenečen in sem jo poklical šele čez par dni. Ko se je oglasila, sem že takoj po pogovoru zaslutil, da bi se lahko ujela. Vse ostalo je zgodovina … ;)”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori