Na ona-on.com se pari spoznajo, s pomočjo Omisli.si/poroko pa kar 60% vseh mladoporočencev v Sloveniji najde preverjene poročne ponudnike in si organizira sanjsko poroko. 20. junija 2020 se bo odvila šesta sanjska poroka v sodelovanju z Omisli.si.


> Preberite tudi: CENA POROKE – KOLIKO STANE POVPREČNA POROKA V SLOVENIJI?


Na Omisli.si/poroko poišče preverjenega poročnega ponudnika več kot 60% vseh mladoporočencev v Sloveniji!

Sanjska poroka: Poročne obleke, poročni prstani, fotograf, ansambel / DJ / glasbena skupina, poročni čevlji, šopki in frizure …

Na Omisli.si/poroko so posebej za mladoporočence preverili in rangirali vse poročne ponudnike v Sloveniji. Našli boste priznane poročne ponudnike za poročne obleke in čevlje, poročne lokacije, organizatorke porok in poročne planerje in seveda vrhunske poročne glasbenike (ansambel / DJ / band), fotografe ter snemalce.

Ne manjkajo niti ponudniki inovativnih poročnih prevozov (starodobniki, limuzine, kočije …), poročnega ličenja in frizerstva, torte, sladice in dekoracije ter seveda tudi poročnih potovanj in daril. Preverite na Omisli.si/poroko.

Na Omisli.si/poroko najdete vse vrste preverjenih poročnih ponudnikov, za vajino sanjsko poroko!

 

Če na natečaju za sanjsko poroko nista imela sreče, bo vajina poroka vseeno sanjska. Pri tem vama bo z veseljem pomagala ekipa Omisli.si/poroko, kot je pomagala že tisočim zadovoljnim parom pred vama.


> Preverite tudi: POROČNI KALKULATOR –  Izračunajte si poročne stroške za vajino sanjsko poroko


Koliko stane poroka (povprečna cena poroke)?

Pri Omisli.si/poroko so s pomočjo cenikov preverjenih poročnih ponudnikov ter analize preko 20.000 povpraševanj mladoporočencev odgovorili na vprašanje “koliko stane poroka?”.

Za povprečno poroko, ki vključuje vse možne poročne storitve, bosta s 40 svati tako odštela malo več kot 8.000 €. Tukaj je všteto vse, tudi prstani, poročno potovanje itd. … Več o ceni poroke tukaj.

Kako najti zmenek za poroko?

Ne, to ni le naslov popularnega filma. Je dejanski problem, ko smo na poroko vabljeni tudi samski. To je odlična priložnost, da se malce bolj angažirate tudi na ona-on.com. Kdo ve, z malo sreče in čarobnih poročnih trenutkov, bosta kmalu tudi vidva iskala preverjene poročne ponudnike na Omisli.si/poroko. 🙂


> Preverite tudi druge članke na temo POROKA


 

1 komentar

Odgovori