Drama na prvem zmenku – zgodbe štirih parov

Saj poznaš tisti občutek pred prvim zmenkom. Cmok v grlu, metuljčki v trebuhu, neznano pričakovanje, … Kaj vse se bo zgodilo?

Pomlad se že prebuja. Kaj pa ljubezen? Nekaterim so zvezde v ljubezni res naklonjene ali pa so bili ob pravem času na pravem mestu – na ona-on.com.

Kljub temu, da se na omenjenem portalu druži skoraj 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov, mnogi v poplavi potencialnih partnerjev najdejo idealnega zase. S pomočjo iskalnih filtrov in z natančno izpolnjenim profilom lahko vsakdo ustrezno zoži krog iskanja.

Predstavljamo zgodbe štirih parov, ki so se spoznali na ona-on. Preverimo, kako je potekal prvi zmenek in kdo je poskrbel za največ drame.

Anja in Rok

Anja in Rok (1)-minSpoznala sta se po Rokovi zaslugi. Rok zase pravi, da je sramežljiv, zato je splet zelo priročno mesto za iskanje partnerja. Anja je na Roka naredila dober vtis že s predstavitvenim profilom in simpatično sliko. Njun nasvet: “Ljubezen pride takrat, ko jo najmanj pričakuješ. Zato ne obupati!”

Kako se je odvijal prvi zmenek, pripoveduje Anja:

Na dan zmenka sem mu pisala, če ga slučajno moti, da s seboj pripeljem sestrino psičko (pekinezerko). Ker se je bal psov, je bil sprva malce prestrašen, na koncu pa se je več ukvarjal z njo kot z mano. 

Glede na to da sem nedolgo nazaj razdrla dolgoletno zvezo, sem v štartu vedela, da rabim še nekaj časa zase, čeprav mi je bil Rok takoj všeč. To sem mu tudi povedala in dejala, da ko grem v naslednjo zvezo, je to za 100%.

Rok je želel Anji ponagajati in jo narediti ljubosumno.

On pa je bil že nekaj časa samski, zato se mu je vedno nekam mudilo. In seveda si je omislil punco, čeprav mu ni bila kaj preveč všeč (s tem mislim, da me je hotel narediti ljubosumno).

Kljub temu, da je imel punco, sva si še zmeraj pisala ter šla v kino gledat Minione, kar mi je obljubil že na prvem zmenku. Po kinu sva sedela v avtu. Med nama je bila res močna kemija.

Preveri, kako dolgo je trajalo, da je Anja poljubila Roka TUKAJ.

Slika - zgodba

Maruša in Rajko

Maruša in Rajko (14)-minNjun prvi zmenek se je zgodil prav hecno. Maruša je bila namenjena na izlet na Bled in Branku potožila, da ji je žal, ker nima doma svoje psičke, ki jo navadno spremlja. Branko je nekoliko v šali in nekoliko zares dejal, če jo lahko on spremlja namesto psa. Maruša niti za trenutek ni pomislila in takoj pritrdila.

Na dan zmenka pa se je zgodilo takole, pripoveduje Maruša:

Ob cesti je stal Rajko v obleki s kravato.

Ko sem peljala proti mestu srečanja, sem rahlo upočasnila, da sem videla kakšno moško čudo čaka ob cesti. No ja, bilo je sonce, precej toplo, on pa je stal tam pri cesti, oblečen v obleko s kravato in z brki. Prva misel mi je bila, da se je o letih zlagal. Ampak ne more biti nek pokvarjenec, če je za sprehod oblekel obleko s kravato. In takšnih misli sem mu ustavila. Takrat sva se prvič videla in se predstavila.

Preberi, v čem sta prehodila celo pot okoli jezera TUKAJ.

Slika - zgodba

Jerneja in Mitja

Jerneja in Mitja (5)-minPogum za prvo sporočilo je zbrala Jerneja, ki jo je najbolj pritegnila Mitjeva slika in dejstvo, da je športnik.

Jerneja o prvem zmenku:

Prvič sva se dobila v lokalu v Mariboru. Ker sva oba precej zaposlena, sva si vzela le eno uro časa. Konec koncev – nikoli ne veš, kaj te čaka …

A zgodilo se je to, da sem (prvič v življenju) zares pozabila na uro, ker je pogovor z Mitjo tako enostavno stekel. Tako sem skoraj zamudila na pomemben sestanek. Mitja me je hitro odpeljal na domenjeno mesto in dogovorila sva se, da se še slišiva.

Takoj naslednji dan sva bila že zmenjena, da greva na Pohorje. In to se je potem dogajalo kar redno: vsak drugi dan sva hodila navkreber in trimčkala v dolino. Bilo je perfektno!

Preberi, kaj je Mitja rekel Jerneji po drugem zmenku TUKAJ.

Slika - zgodba

Urša in Sandi

Urša in Sandi (7)-minDa imajo ženske veliko poguma, dokazuje tudi Urša, ki je prva namignila Sandiju in poslala vprašanje GO? Sandi seveda ni imel težke odločitve in je Urši pisal še isti dan.

Kako je potekalo spoznavanje, pripoveduje Urša:

Že na prvi pogled se je ogrelo srce. Prvo srečanje je minilo prehitro. Bilo je, kot da bi se poznala celo življenje. Po prvem srečanju sva šla oba domov z nasmeškom na obrazu, brez večjih pričakovanj, vendar z majhnim upanjem, da se še kdaj vidiva. Po štirih zmenkih se je začela uradno razvijati najina čudovita zgodba, ki se je zame začela nervozno.

Preveri, zakaj se je Urška počutila zelo neprijetno a hkrati varno TUKAJ.

Slika - zgodba

Ni komentarjev

Odgovori