ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-sara-ziga-poroka-zgodba-parSara in Žiga – prejemnika Sanjske ona-on.com poroke 2015 – sta eden tistih parov, ki rušijo pravila spletnega spoznavanja. Sara je bila na ona-on prijavljena dva tedna, Žiga pa mesec dni, ko je prišlo do usodnega prvega stika.

Zanimivo v njuni zgodbi je, da nobeden od njiju ni imel objavljene fotografije, a sta si kljub temu začela dopisovati in iskrica je očitno preskočila že takrat, saj je do prvega zmenka prišlo kaj kmalu.

Sarino in Žigovo zgodbo pa je dodatno začinil še en pripetljaj: Ko sta se dobila na prvem zmenku, sploh nista prišla! Ali pač? 🙂 Poglej v videu.

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

…  dobro izpolnjenega profila, predhodnega dopisovanja, kančka sreče in ker sta se hitro dobila na prvem zmenku.

  • Čeprav nista imela profilne fotografije, sta si Sara in Žiga začela dopisovati. Kar pomeni, da sta imela oba dobro izpolnjen profil, ki ju je pritegnil, da je sploh prišlo do prvega stika.
  • Do njunega prvega zmenka je prišlo po nekaj pogovorih, torej kar hitro.
  • Sara in Žiga sta imela morda kanček sreče, da sta si začela dopisovati, čeprav sta prekršila “pravilo” iskanja partnerja prek spleta: Oba sta imela profila brez fotografij. A sta se kljub temu našla.

Uči se iz njune zgodbe:

Dopisuj si pred prvim zmenkom

Nikar ne povabi takoj na zmenek, brez predhodnega dopisovanja! Če želiš uspešen prvi zmenek, moraš osebo najprej malo spoznati in tudi ona mora spoznati tebe. To je prvi korak, da ugotovita, ali si zmenka sploh želita ali pa ni interesa.

Tukaj moraš paziti, o čem se bosta pogovarjala. Izbirajta bolj “lepe” teme, izogibajta se težkim temam in vsem življenjskim problemom. Za pogovor o teh bo še čas.

In ko skozi klepet ugotovita, da se želita spoznati še v živo, ne odlašajta. Dobita se na prvem zmenku in ugotovita, ali iskre vendarle letijo ali pa bosta ostala prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

Imej v celoti in dobro izpolnjen profil

Čeprav je fotografija najpomembnejši element tvojega profila, pa ni edini, ki lahko odločilno vpliva na tvoj uspeh. Zato se posveti tudi drugim razdelkom profila – izpolni vse od svojih interesov do izgleda in življenjskega stila.

Posebej se posveti razdelkom Nekaj o meni, Nekaj o partnerju in Moji cilji. Tukaj imaš proste roke in lahko vključiš kreativno žilico ter po svoje zapišeš, kaj želiš. Izpolni svoj profil.

❥ Ne veš, kaj zapisati? Preberi si nekaj napotkov.

Ne zanašaj se preveč na srečo

Žiga in Sara sta imela srečo – našla sta se kljub temu, da nista imela objavljene fotografije. Ne zanašaj se preveč na to, da boš spoznal/a ljubezen svojega življenje, če fotografije ne boš imel/a. Ja, seveda se lahko zgodi, ampak možnosti, da vendarle najdeš nekoga zase, so neprimerljivo večje, če imaš fotografijo. Zato jo le pogumno objavi.

Srečno!


Poglej si še VIDEO, kako je potekala Sarina in Žigova Sanjska ona-on.com poroka 2015!


 

Ni komentarjev

Odgovori