Katja in Andrej ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Dogovorila sva se, da se dobiva točno ob polnoči in, da me Andrej poljubi, če mu bom všeč. Vendar poljuba ni bilo, ker je bil Andrej preveč sramežljiv.

Slika 1-minFebruarja, pred dobrimi 13-imi leti, me prepriča sestra, naj se malo pozabavam in se prijavim na Ona-On. Jaz, ki sem bila vedno med tistimi, da preko spleta pa že nebom ljudi spoznavala, se na koncu res prijavim in še danes mi ni žal! Vem, da mi ne bo nikoli.

Po uspešni prijavi in dodanih fotografijah se začne. Nekaj “mimoidočih” in neresnih dopisovalcev me že skoraj prepriča, da sem naredila napako, potem pa na enkrat piše ‘LIQUIDO SE ZANIMA ZA TEBE’. Zanimiv vzdevek in še bolj zanimiv njegov opis.

Opis v profilu je nadvse pomemben. Prepričal je tudi Katjo, da je Andrej tisti pravi!

Poleg osnovnih podatkov glede višine in barve oči, me čisto prevzame opis. V tem opisu pa dejansko besedilo od Siddharte – Ring. Seveda tega nisem poznala in sem mislila, da je kak poet, haha!

Potem pa še njegova slika, s katero sem si razlagala, da je najverjetneje kak DJ, saj je imel slušalke in gledal vstran! Skratka, po nekaj dneh pisanja preko vaše strani, se dogovoriva za srečanje. Ker je vedno čez dan delal, se zmeniva po službi.

Prvi zmenek

Dogovor je bil tak, da se dobiva točno ob polnoči v parku in jaz sem želela da, ko si prideva nasproti, mi da poljub na lice, če mu bom vsaj malo všeč. Seveda tega nisem dobila, ker je bil preveč sramežljiv. Po dolgem sprehodu v tisti hladni noči, sva se usedla v njegov avto in med pogovorom ter poljubljanjem dočakala zgodnje jutro. Odpeljal me je domov, se za par ur poslovil in popoldan sva bila spet skupaj.

Andrej je bil v pogovorih s Katjo vedno iskren!

Iskrica je najprej preskočila na moji strani. Že zaradi Andrejeve skrivnostnosti in potem me je vleklo to, da vidim/se prepričam, kaj je res od vsega, kar mi piše/govori. Ko mi je povedal, da zapisano v profilu ni iz njegove glave, ampak besedilo pesmi, je bilo smeha in zanimivih trenutkov, ki naju še danes povezujejo. Še danes si privoščiva kak koncert Siddharte, saj naju od takrat njihova besedila povezujejo.

Ogromno stvari se najde, ki sva jih drug z drugim dejansko prvič doživela ali izkusila na pravi način, kot nama paše. Z vsemi razlikami med nama se tako lepo dopolnjujeva že od prvega “klika” oziroma pogovora. Drugačnega partnerskega odnosa si sploh ne predstavljam. Vse prepreke in življenjski slabi in dobri trenutki so z njim toliko lažji, lepši in boljši!

In tako je za nama ogromno zgodb, preveč za sem. Živiva skupaj s svojima dvema hčerkama v svoji novi hiši.

Slika 2-minSporočilo vsem, ki še iščete ljubezen

Ljudem bi s tem želela tudi sporočiti, da je potrebno tvegati (vse do neke meje, seveda), pustiti človeku biti to, kar je in ga takega sprejemati. Potrebno je dati možnost, da raste in se skozi leta tudi spreminja. In, če je ob tem dovolj spoštovanja, iskrenosti in razumevanja, potem lahko pričakujemo le najboljše! Res je pa tudi, da je imeti in obdržati vezo umetnost, ki zahteva zelo veliko truda. Ne sme postati monotona, saj potem prihaja do razhajanj, ki nam pa dandanes hitro “obrnejo pogled” in iščemo lažje ter lepše trenutke drugje, kar pa ni fer.

Bodimo sebi in partnerju toliko ali še več, kot je partner nam in svet bo lep! Ni lahko, je pa nekaj najlepšega, ko ostaneš skozi vsa leta še vedno zaljubljen, ljubljen in spoštovan in če to vračaš, je krog sklenjen!

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori