Zgodba o ljubezni, ki se je začela s klikom

In živela bosta srečno do konca svojih dni ...

Ljubezenskih zgodb je veliko. Življenje piše takšne in drugačne. Romantične, lepe, dramatične. Pa tudi take, ki se začnejo s spletnim klikom. Na ona-on smo spisali že več kot 29.000 zgodb.

Pogumnejši pari nam svojo zgodbo zaupajo in dovolijo objavo – seveda ne ostanejo praznih rok. Poleg največje nagrade – medsebojne ljubezni, prejmejo še 6 darilc za razvajanje v dvoje.

 

Ana in Klemen sta en teh pogumnih parov, ki svojo ljubezensko popotovanje ponosno deli z nami. Še več, dovolila sta nam tudi, da smo v pomoč pri organizaciji Sanjske poroke, ki jo letos v sodelovanju z omisli.si/poroko organiziramo že devetič.

Preden uradno postaneta mož in žena (1.7.2023) smo ju povprašali kako se je odvijalo njuno spoznavanje. Preverimo odgovore…

Spoznala sta se na ona-on.com. Koliko časa zdaj že pišeta vajino ljubezensko zgodbo?

Ana: V kratkem bova praznovala tretje leto skupne poti.

Kako pa se je vse skupaj pričelo? Prvi klik, dopisovanje?

Prvi je pisal Klemen, čisto preprosto je vprašal kako sem in če bi se spoznala. Dopisovanja ni bilo prav veliko, hotela sva se čimprej spoznati v živo in ugotoviti, če se ujameva izven virtualnega.

Kam sta šla na prvi zmenek?

Na prvi zmenek sva šla v prijeten lokal v naravi v okolici Ljubljane. Najin prvi pogovor je trajal kar tri ure.

Nam zaupata kakšen zanimiv pripetljaj tekom vajinega spoznanja?

Klemen me je na enega od prvih zmenkov povabil na sprehod na Ljubljanski grad. Nekaj časa sva sedela na klopci in se pogovarjala, ko se je vreme »pokvarilo« in naju spodilo v dolino. Kasneje mi je zaupal, da je ime v planu ples. Lahko bi bil ples v dežju, če se ne bi bala strel.

Je bila z vajine strani želja po poroki, še preden sta se prijavila na natečaj Najina zgodba?

Klemen je po duši bolj tradicionalen od mene, zato si je od nekdaj želel poročiti, meni to ni tako pomembno. Sama menim, da je partnerski odnos lahko trden tudi brez »papirja«, sem pa vseeno vesela, da sva se odločila svojo ljubezen praznovati tudi z najinimi najbližjimi.

Sta se morda zaročila?

Tudi zaročila sva se. Bilo je nepričakovano in lepo.

Vajina Sanjska poroka je že pred vrati – 1. 7. 2023 bo vajin datum. Sta kaj živčna ali se veselita?

Sobote se zelo veseliva. Malo sva nervozna v pozitivnem smislu. Zdaj potekajo zadnje priprave.

Naše bralce gotovo zanima, kakšna bo vajina sanjska poroka. Nam izdata kakšno posebnost vajine Sanjske poroke?

Poroka bo v prijetnem okolju, obdana z naravo, kaj več pa zaenkrat ne bi izdala.

Kakšen je vajin recept za vzdrževanje dobrega partnerskega odnosa?

Uh, to je precej kompleksno vprašanje. Predvsem sprotno reševanje konfliktov z umirjeno komunikacijo, da le-ti ne privedejo do velikih težav. Medsebojno spoštovanje, sprejemanje in podpora. Sprotno izkazovanje ljubezni z drobnimi stvarmi, kot je na primer odnesti smeti (haha).

Katere stvari obožujeta drug pri drugem?

Pri Klemnu mi je všeč njegov zanos, ambicioznost. Ni človek, ki bi stal na mestu. V zvezi daje vse karte na mizo in si prizadeva za ohranjanje lepega odnosa.

Pri Ani mi je všeč njena prijaznost, skromnost in predanost svojemu delu. Predvsem pa občudujem njeno voljo in predanost, ko se loti kakšnega projekta, kjer da vse od sebe.     

Morda poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Vsaj enega pa še poznava. Že nekaj časa sta poročena.

Bi samskim priporočala uporabo ona-on.com portala?

Bi. Ona-on je lahko začetek lepe zgodbe.

Kaj bi še svetovala samskim, ki iščejo svojo ljubezen?

Naj veliko delajo na sebi. Ko si sam v dobri koži, se tudi okrog tebe znajdejo takšni ljudje in ravno takrat se dogajajo čudeži. Ne preveč razmišljati o tem da ste samski in »na silo« iskati nekoga. Raje resnično uživajte v trenutku, solo ali v dvoje, ta trenutek je vse kar zares imamo.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori