Sanjska ona-on poroka 9: Pred oltar se bosta sprehodila Ana in Klemen

Projekt Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on je projekt ljubezni in partnerstva. Vse od leta 2015, ko je Najina zgodba zaživela, smo vsako leto organizirali tudi Sanjsko poroko. Letos se, 1. julija 2023, obeta že deveta. Na poročni dan se pripravljata Ana in Klemen.

Spletni servis ona-on je največji in najuspešnejši pri združevanju in iskanju resne zveze – lahko bi rekli, da to čivkajo že vrabci na strehah. Vse napredne ona-on funkcije so usmerjene v to, da se najdeta dva, ki sta kompatibilna na vseh področjih, in to kar se da hitro.

Tudi Ana in Klemen sta se našla. Po enem tednu dopisovanja sta se dogovorila za zmenek v Zajčji Dobravi. Zmenek se je zavlekel v čarobnih 6 ur, po treh mesecih je Klemen zaprosil Ano za roko. Tri leta kasneje, natančneje 1.7.2023 pa bosta postala mož in žena.

PREBERI TUDI: Zgodba o spoznavanju Ane in Klemna s celo vrsto pripetljajev

Kako poteka načrtovanje Sanjske poroke?

Ona-on.com vsako leto izbere par in jima v sodelovanju z Omisli.si/poroko in ostalimi poročnimi ponudniki pričara sanjski dan. Izbiranje para poteka na podlagi prejetih zgodb o uspehu, torej parov, ki so se spoznali na ona-on.com (in, ki si seveda poroke želijo).

@ona_on.com

Ana & Klemen sta se našla na ona-on.com ❤ #ljubezen #najinazgodba #vdvojejelepse #resnezveze #onaon #zgodbeparov

♬ original sound – ona-on.com

Z Ano in Klemnom smo načrtovanje začeli v jeseni 2022, ko smo najprej potrdili datum, lokacijo in okvirne želje bodočih mladoporočencev. Sledila je izbira poročne načrtovalke Satin Papež, ki jima je v pomoč in oporo tekom celotnega načrtovanja.

Ana in Klemen sta za svoj poročni dan izbrala …

Omisli.si/poroko – Ponudba preverjenih poročnih ponudnikov na enem mestu!
Satin Papež – Načrtovalka porok
Katja Čemažar – Poročna fotografija
I-Rock – Poročni video
Posestvo Frjan – Lokacija civilne poroke in zabave
Klinolina – Obleka za nevesto in ženina
MVM – Tiskovine
Jaka Sodja – Poročna torta in slaščice
Vesna Mohorič – Cvetje, šopek
Frizerski Salon Božič – Poročna Pričeska
Urška Grošelj – Ličenje in tečaji
Studio lepote Belleja
La Bolita – Plesni tečaj
Mariposa – Kava

 

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori