ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-analiziramo-kako-je-uspelo-okrogel

Monika in Borut ~ prejemnika Sanjske ona-on.com poroke 2017 ~ sta simpatičen par, ki se je na ona-on.com znašel po razpadu preteklih zvez. Moniko je k registraciji na ona-on.com spodbudila sestra, Borut pa se je odločil, da želi najti svojo princesko, zato se je registriral.

Prvi je seveda kliknil Borut, ko je na ona-on.com našel “profil nasmejane simpatične punce”. Kljub razdalji sta si začela dopisovati, njuni klepeti pa so trajali tudi pozno v noč ter razkrili, da imata iste vrednote in poglede na svet.

Ker sta se že v klepetu tako dobro ujela, sta kmalu izkoristila tudi priložnost, da sta se dobila še na prvem zmenku. Niti teden dni po prvem kliku sta se dobila v Ljubljani, kjer je Monika tekla na Ljubljanskem maratonu, Borut pa jo je prišel spodbujat. Njun prvi zmenek je trajal kar 8 ur!

Preberi njuno zgodbo.

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… dobre fotografije, obsežnega predhodnega dopisovanja in ker nista predolgo čakala s prvim zmenkom.

  • Monikina fotografija je bila ključna, saj je nagovorila Boruta. Monika je bila na fotografiji, kot pravi Borut, “nasmejana” in “simpatična”, zato mu je padla v oči.
  • Monika in Borut sta si dopisovala vsak dan in to po več ur, preden sta se videla v živo. Klepetala sta tudi pozno v noč, kar nakazuje na to, da sta se res ujela. Obsežno dopisovanje je vplivalo na to, da sta se na prvem zmenku že dobro poznala, hkrati pa nakazuje, da sta se res ujela, kar bi tudi lahko bil razlog za uspešen prvi zmenek.
  • Na prvi zmenek sta šla niti teden dni po prvem kliku. On je kliknil v torek, v nedeljo sta se že videla. Torej, kar hitro. A glede na pogostost njunega dopisovanja je bil prvi zmenek v takšnem času pričakovan. Poleg tega se jima je ponudila idealna priložnost, ko je Monika sodelovala na Ljubljanskem maratonu. Njuno prvo srečanje je trajalo kar 8 ur.

Uči se iz njune zgodbe:

Imej dobro profilno fotografijo!

Fotka je skorajda nujna, če želiš na ona-on najti pravo osebo zase. Zato le hitro pobrskaj po mobilcu ali računalniku in poišči eno, ki te prikazuje takšnega oziroma takšno kot si. Ni treba, da si na fotografiji videti, kot manekenka ali maneken, tvoja fotka naj prikazuje tvojo lepo osebnost in energijo.

❥ Kakšna mora biti fotografija, si preberi tukaj.

Dopisuj si pred prvim zmenkom

Nikar ne povabi takoj na zmenek, brez predhodnega dopisovanja! Če želiš uspešen prvi zmenek, moraš osebo najprej malo spoznati in tudi ona mora spoznati tebe. To je prvi korak, da ugotovita, ali si zmenka sploh želita ali pa ni interesa.

A pri dopisovanju je potrebna določena mera previdnosti. Prvič, pazi o čem se bosta, vsaj na začetku, pogovarjala. O bivših in vseh tvojih življenjskih problemih, se v prvih sporočilih nihče ne bo želel pogovarjati.

Drugič, če bo dopisovanje trajalo predolgo in bosta preveč razkrila drug o drugem, se zna zgoditi, da se bo izgubila skrivnostnost, ki vaju vleče skupaj. Zato se morata, ko bosta začutila, da je čas, dobiti na zmenku in še v živo ugotoviti, ali sta za skupaj ali pa bosta ostala le prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

Čim prej na prvi zmenek

Do njega bo enkrat prišlo, a tukaj je pomembno, da se dobita, ko bosta oba imela željo po tem. Če veliko klepetata prek ona-on klepeta in že marsikaj vesta drug o drugem, potem ne oklevajta več, ampak se čim prej dobita!

Če bosta predolgo čakala, se namreč lahko izgubi skrivnostnost. Zato le pogumno na zmenek!

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori