Kdo vse se je spoznal na ona-on.com? Sanjska nagrada čaka več kot 100 parov!

Ona-on.com že 7. leto zapored časti sanjske nagrade! Sta se tudi vidva spoznala na ona-on? Obnovita vajino zgodbo za sanjsko nagrado!

Na največjem spoznavnem spletnem servisu ona-on.com se lahko, poleg največ ustvarjenih ljubezenskih zgodb, pohvalimo s kar šestimi organiziranimi Sanjskimi porokami, ki smo jih pripravili izbranim parom. Trenutno poteka načrtovanje 7. Sanjske poroke! Imata ona-on zgodbo tudi vidva? Zaupajta nam jo in prejmita paket nagrad!

Kam sta šla mladoporočenca kmalu po poroki?

Katja in Mišel, junij 2020

Prvi klik je naredil Mišel. Pisal je Katji, ki pravi, da je bil Mišel že po opisu točno to, kar išče. Po približno mesecu dopisovanja, sta se vendarle uskladila (bilo je ravno poletje in čas dopustov) in se dogovorila za zmenek v Ljubljani.

Mišel je pred prvim zmenkom čutil nekaj nervoze, saj mu je bila Katja resnično všeč. Vsa trema je popustila v trenutku, ko sta se videla. Sledil je objem in dolg, romantičen zmenek.

Mišel je na prvem zmenku Katjo ugrabil in jo sredi noči iz Ljubljane odpeljal v Maribor – k sebi domov – od takrat sta vsak dan bolj zaljubljena.

O poroki: Na poroki so pred oltarjem stali trije. Čudovita nevesta je bila pred svojim velikim dnem že visoko noseča, kar je bil še dodaten razlog za sijoč izgled.

Poroko sta načrtovala skupaj s poročno načrtovalko Tatjano Ovsenek iz Chic Weddings ter ona-on.com in omisli.si/poroko. Dan je bil popoln in točno tak, kot sta si ga želela. Poročno slavje se je začelo s prekrasnim obredom, ki ga je spremljala romantična glasba, nadaljevalo pa z zabavo, poročnim plesom in poročno torto – precej tradicionalen dan bi lahko rekli. Nadaljevanje pa je bilo nekoliko manj običajno. Kam sta odšla po poroki? Zelo kmalu v porodnišnico ;).

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

S stranjo ona-on preganjala dolgčas, dobila pa …

Urša in Sandi, junij 2019

Spoznala sta se ker … je Urša zbrala pogum in prva kliknila na GO? Sandi je seveda brez pomisleka odgovoril pozitivno.

Po prvem zmenku sta šla oba domov brez kakršnihkoli pričakovanj, da se bo razvilo kaj več. Vendar pa sta sedaj zaradi Uršinega poguma in Sandijeve volje, da se ponovno vidita, srečna skupaj, čeprav ju je ločevalo okrog 100 km. Zaradi ljubezni se je vredno prilagajati, potruditi in vztrajati. To se jima je izplačalo in jima polepšalo življenje.

O poroki: Čudovit, sončen in vroč dan je potekal na zadnjo junijsko soboto. Ženina so prijatelji dodobra namučili že dopoldan ‘na šrangi’. Že tako čudovita nevesta pa je tisti dan še posebej sijala. Po vseh opravljenih protokolih je bil čas za žur do jutranjih ur. Plesali so vse do jutra.

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

Uporaba spletnega portala ona-on na lastno odgovornost! Zelo verjetno je, da ne boste več dolgo samski 😉

Mateja in Brane, maj 2018. 

Njuna poroka je bila odlična zabava in druženje s prijatelji. Pečat so pustili: Pravljična kočija grofa Štatenberškega, rdeča preproga, barva kombinacija, ki odlično paše v letni čas, čustveno-duhovito prepletanje dogodkov in živahna plesna koreografija.

Spoznala sta se ker … se je Mateja registrirala iz radovednosti in ker je bil Brane, kot ga je opisala Mateja: Urejen fant s kravato, s pristnim nasmehom, veselih očk, s samozavestno držo. Opa, sem si mislila, tega bi pa rada spoznala.In mu je odgovorila, še dodaja.

O poroki: Energičen, čustven, čudovit par s pozitivnim pogledom na življenje in širokega nasmeha. Vse to odraža njuno poroko, ki je bila zares čudovita. Spomine je ujel Max Verderber.

Mateja in Brane

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

Monika je na prvem zmenku tekla, kolikor je lahko

Monika in Borut, maj 2017.

Sanjska poroka, ki je bila res sanjska. Princeska Monika in uglajeni Borut sta imela na poroki lastno penino in kar štirinadstropno torto. V očeh jima je sijala ljubezen enega do drugega, iz nasmeha pa je bilo mogoče razbrati Ljubim te.

Zadnji dnevi samskega življenja … Moniko je za ona-on navdušila sestra (še dobro, pravi danes), prvi stik pa je kot pravi moški vzpostavil Borut. Borut se je na ona-on prijavil, ker je želel najti svojo princesko in uspelo mu je zelo hitro. Po tednu dopisovanja sta se dogovorila, da se dobita na zmenku na Ljubljanskem maratonu, kjer je Monika tekla, Borut pa jo je prišel spodbujat. Zmenek je trajal več kot do polnoči.

O poroki: Pred sodelovanjem v natečaju Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com, kjer sta kot zmagovalca prejela Sanjsko poroko, se je Borut o natečaju samem podrobno pozanimal. Svoji Moniki je namreč želel podariti nepozabno poroko in ničesar ni želel prepustiti naključju. Seveda je poskrbel tudi za to, da sta v natečaju zmagala in načrtovanje poroke se je pričelo.

Ženin in nevesta sta dobro vedela, kaj želita in sodelovanje z njima je bilo zato še toliko enostavneje in prav prijetno. Poročni dan je bil čustven, romantičen in pravljičen. Tak, kot si ga želi vsak zaljubljeni par. Na poroki sta navdušila s čustvenim poročnim plesom in požela aplavz med svati, s poljubom ob koncu le-tega. Piko na i je pravljični poroki dala unikatna štirinadstropna torta, ki je bila pravi užitek za brbončice. Fotografije in spomine je ustvaril Jean Kanoyev.

Monika in Borut_1

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

Na prvem zmenku so ju vrgli iz bara

Romana in Marko, maj 2016.

Čudovita poroka, kjer so svoj pečat pustili 6pack Čukur, kočija s črnima vrancema in rdeča preproga. Romana je sijala v vsem svojem mladostnem sijaju, Marku pa se je od ponosa širil nasmeh.

Kako je uspelo in pripetljaj že na prvem zmenku … Prvi klik je naredil Marko, predlog za srečanje v živo pa je prva podala Romana. Velikih pričakovanj nista imela, sta pa že pred srečanjem vedela, da se odlično ujameta. To potrjuje tudi pripetljajček na prvem zmenku. Po več urah klepetanja (čas je njima ta dan tekel popolnoma drugače) so ju morali ‘vreči ven’ iz lokala, saj je bila ura, ko navadno zapirajo lokal, že zdavnaj mimo.

O poroki: Ko sta izvedela, da sta prav onadva zmagovalca in dobitnika Sanjske poroke, sprva nista mogla verjeti. Da je prav njiju doletela takšna sreča.

Poroka je bila skrbno in do potankosti načrtovana, zagotovili smo jima namreč profesionalno poročno organizatorico, ki je poskrbela za prav vsak detajl pred in na poroki. Prihod s kočijo, sprehod po rdeči preprogi do oltarja, čudovito urejena nevesta Romana in prekrasen ženin Marko, oltar ob ribniku, … Vse to je dajalo vtis, kot da gledamo romantičen film, nagrajen z oskarjem. Dan, ki bo zagotovo ostal v njunih srcih in spominu, za kar je poskrbela tudi fotografinja KMarcella.

Romana in Marko

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

Ko sta se dogovorila za prvi zmenek, sploh nista prišla! Ali pač?

Žiga in Sara, maj 2015. 

Njuno poroko bi lahko opisali kot sanjsko, pravljično in magično. Sara je sijala kot prava princeska, Žiga pa svoje sreče in ponosa ni skrival.

Zanimiv pripetljaj pred poroko … v času spoznavanja, ko sta se preko ona-on dogovorila za prvo kavo, imata prav hecno zgodbo. Njun prvi zmenek bi se skoraj povsem ponesrečil. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam sta menda bila oba, a drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji, kot sta “Kje si bil/-a?” in “Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?”.

O poroki: Poročni dan sta načrtovala skupaj s portalom ona-on in načrtovalko porok Petro Starbek, ki jima je odnesla večino skrbi povezanih z načrtovanjem. Njun najlepši dan se je začel z obiskom frizerja in make up mojstrice, oblačenjem skrbno izbranih poročnih oblek in drugimi malimi pripravami. Civilni obred je potekal v prekrasnih dvoranah posestva Brdo. Poljub ob njunem ‘da’ je poskrbel za kakšno solzico sreče. Poročna zabava se je nadaljevala v dvorani Splendens na Brdu, kjer sta mladoporočenca navdušila s poročnim plesom, torta pa je presegla vsa pričakovanja.

Za vso magičnost in večni spomin pa je poskrbela fotografinja, ki je ustvarila fotografije kot iz kakšnega romantičnega filma. FOTO: Ana Gregorič.

Sara in Žiga

Kaj pa letošnja poroka – 2021?

Načrtujemo jo prav zdaj, skupaj s Karmen in Janezom. Nekaj utrinkov s predporočnega slikanja …

Preberi tudi: Najina zgodba – Zbiram zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Želita Sanjsko ona-on razvajanje tudi vidva? Prijavita se …

Ni komentarjev

Odgovori