Mateja & Zoran ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Zoran je bil drugačen od ostalih, nekaj je bilo na njem …

Osamljenost je naredila svoje! Mateja je imela dovolj tega, da vse počne sama. Odločila se je, da temu naredi konec.

V enem mesecu od registracije do ljubezni

Vse se je začelo konec januarja, ko je osamljenost naredila svoje. Med prebiranjem profilov in slikic Mateja opazi Zorana.

NAUK: Nikoli ne sodi človeka, dokler ga ne spoznaš.

Mateja: Opazim tipa, pač drugačnega od ostalih do sedaj in ga dregnem (pošljem GO). Po nekaj dnevih čakanja mi odgovori, da me je opazil med pitjem kave in da bi lahko malo poklepetala. Malo z rezervo se vseeno spustim v klepet.

Zoran je motorist in ker se Mateja nikoli prej ni družila z motoristi je v spoznavanje vstopila zelo previdno. Sama celo pravi, da so se ji vedno zdeli malo čudni.

Po približno enem tednu prvi zmenek

Mateja: 2.2.2023 sva si začela pisati. Pogovor je stekel in vsak večer sva se pogovarjala ure in ure. 8.2.2023 pa je sledil prvi obisk.

Zmenek je pogumno predlagala Mateja, česar se je Zoran zelo razveselil, saj si je zmenka z Matejo resnično želel.

Obojestranska naklonjenost je bila tako le še dodatno potrjena. Takoj je preskočila iskrica. Od tistega dne sta skupaj srečna.

Zaradi ljubezni celo na motor

Zaradi Zoranove ljubezni do motorjev, je le to sprejela tudi Mateja in se začela tudi sama voziti z njimi. Spoznala je tudi motoristično družbo.

Za ohranjanje ljubezni je pomembno, da partnerja sprejmeta drug drugega. Se prilagodita življenju drug drugega in hobijem, ki jih imata.

Mateja: Skupaj sedaj opremljava stanovanje, jeseni pa bova končno skupaj tudi živela. Kot se včasih hecam, sva vsak s svojega planeta, ampak ljubezen je podrla vse meje med nama in res uživava vsako sekundo, ko sva skupaj.

Vprašali smo ju …

Sta bila preden sta se spoznala dlje na ona-on?

Zoran je bil na ona on registriran kakšen mesec, Mateja pa je svoj profil ustvarila v sredini januarja. Torej manj kot mesec dni.

Sta imela natančno izpolnjen profil z vsemi željami?

Da, oba. Natančno izpolnjen profil z vsemi detajli, podrobnostmi, željami in seveda sliko.

Kaj je Zorana prepričalo na Mateji?

Zoran (šaljivo): Matejina slika v “beli majčki”, ki jo ne bom nikoli pozabil, me je prepričala, da sem pisal prvi.

Mateja dodaja: Zorana so zapeljale moje oči in sploh ni vedel, kakšno majčko imam oblečeno, zato je bela majčka v narekovajih. 😊

Kaj je Matejo prepričalo v to, da je kljub vsem pomislekom odpisala?

V največji meri to, da je bil drugačen od drugih, zanimiv, poseben.

Kaj vaju je prepričalo drug na drugem, ko sta se srečala? Oz. kaj vama je drug na drugem najbolj všeč?

Zoran: Občutek, da sva ustvarjena en za drugega in Matejina podoba.

Mateja: Dolgi pogovori pozno v noč so naju pripeljali do srečanja in pa praznični dan sredi tedna (8.2.). Na Zoranu mi je najbolj všeč iskrenost, nežnost.

Sta imela pred srečanjem tremo / metuljčke v trebuhu?

Zoran: Trema je seveda bila prisotna.

Mateja: Seveda je bila prisotna trema med kavo pa tudi nekaj metuljčkov.

Za konec Mateja in Zoran enoglasno dodajata: ‘Srečna sva, da obstajate in ona-on bi priporočila prav vsem, ki iščete sorodno dušo. Hvala, končno spet čutiva, kaj je to ljubezen.

Z ona-on je iskanje ljubezni enostavnejše in hitrejše. Dobro izpolnjen profil omogoča iskanje ustreznih simpatij in morda je med njimi tista oziroma tisti pravi!

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori