zasebni stiki

Ona: Ko sem prejela prvo sporočilo od uporabnika piratkf1, mu najprej nisem nameravala odpisati, saj sem ravno zaključila preteklo zvezo in sem potrebovala nekaj časa zase.

A njegovo sporočilo je bilo popolnoma drugačno od sporočil, ki sem jih bila vajena. Bilo je simpatično in izvirno. Vprašal me je, kakšne knjige rada berem in pogovor se je razvil. Še preden sem se zavedala, sem mu povedala toliko o sebi in on meni o sebi. Bili so res globoki pogovori, ki ti dajo misliti.

Kmalu sva se slišala prek telefona. Kar nisva mogla nehati s pogovori, čas je bil za naju vedno prekratek. Čutila sem, da me on res pozna in razume, da mi je blizu kot še nikoli nihče.

Bila sem vedno bolj radovedna, kam to pelje.

A ta fant ni hotel prehitevati. Dal nama je čas, da se zares bolje spoznava. Veliko mi je pomagal pri odkrivanju same sebe, me usmeril na pravo pot, sploh glede mojih želja za partnerja. Njegove besede so mi dale misliti, hkrati pa mi je dajal upanje, da obstaja nekaj več. Kmalu ni bilo dneva, ko se ne bi slišala.

Na prvem zmenku sva se dobila v Kranju. Zelo mi je laskalo, da je naredil tako dolgo pot iz Maribora, samo zame! Imela sem tremo, saj sem si zelo želela, da bi se ujela. Morda sem prav zaradi treme na zmenku »zmrznila« med pogovorom – pa še sredi zime sva bila zunaj, zato najbrž nisva mogla tako sprostiti.

Za drug zmenek me je Danijel močno presenetil. Povabil me je na krajši oddih na Bled. In to na dan pred božičem, kar mi je dajalo še posebej nek občutek čarobnosti. Moram reči, da me je takrat popolnoma očaral in mi spodnesel tla pod nogami. Počutila sem se kot najstnica.

Na drug zmenek sva šla na Bled.

Tako sva se ujela – oba uživava v glasbi. Ko je v roke vzel kitaro, je bil še posebej privlačen. Kar nisem se ga mogla nagledati. Govoril je o sorodnih dušah in čutila sem, da je on zares moja duša dvojčica. Da sem ob njem lahko to, kar sem, da sva povezana na globlji ravni. Najini srci sta se zares našli šele na Bledu in se zares povezali v neko celoto, sanjala sva pravljico.

Res hvala portalu ona-on.com! Brez vas ne bi našla tako čudovite osebe in svoje sorodne duše, zato sva se tudi odločila, da objaviva najino ljubezensko zgodbo. Odjavljam se s portala in upam, da osrečite še koga z novo ljubeznijo. Hvala vam iz srca!

Za vse samski, ki še iščejo, pa: Nikoli ne obupati! Tudi ko je težko, verjamem, če si zares močno želiš in delaš dobro, da nekoč tudi najdeš svojo srečo in naletiš na svojo sorodno dušo, ki te dopolnjuje.


On: Na ona-on.com sem se prijavil, ker mi je notranji glas govoril, da je to dobra možnost zame. Vedno sem namreč bil povezan z duhovnim svetom – obiskal sem tudi vedeževalko. Kakšen mesec dni po tem obisku sem sklenil, da bom poskušal iz slike prebrati osebe.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-tanja-danijel-kupid

Čez nekaj dni sem naletel nanjo. Bila je drugačna od drugih, polna globokih hrepenenj in težke preteklosti. V njej sem videl močno željo po ljubezni, ki ji je preteklost ni dala. Fasciniral me je njen pogled … besede težko opišejo to višje stanje zavesti in občutkov.

Prvi sem ji pisal jaz, imel pa sem neomejeno članstvo. Najina sporočila so vsebovala teme, o katerih si marsikdo ne upa govoriti. Čutil sem, da ji lahko popolnoma zaupam.

Kmalu po prvem stiku mi je dala telefonsko številko. A ker je zaradi prazne baterije nisem takoj poklical, je to razumela kot nezanimanje. Poklical sem jo takoj, ko sem lahko, in njen glas je prebudil v meni občutke, da se pogovarjam s samim sabo.

Najini pogovori so trajali ure in ure – začel sem razmišljati, da imam pred sabo dušo svoje duše. Šele po nekaj dneh sem obiskal njen profil in v oči mi je padel podatek njenega rojstva. Isti mesec in dan rojstva.

Brez razmišljanja mi je bilo jasno, kaj sem dobil v svoje življenje. Najina zveza ni običajna. Gre za postopek, ki gre čez več faz. Le redki pridejo do zadnje, ki jo omenjajo kot razsvetljenstvo.

Odločil sem se, da zanjo napišem knjigo. Knjigo, kjer bom opisal sebe oziroma moje življenje od rojstva vse do danes in svoje občutke do nje.

To knjigo sem ji predal na prvem zmenku. A še preden je do njega sploh prišlo, sva imela redna odtujevanja v smislu konec je. Dobil sem očitke, da mi pomeni projekt in ko bom izvedel vse, da jo bom preprosto zavrgel. Imela je občutek, da si ne zasluži to, kar si želi, jaz pa sem jo pomirjal in ji dajal svojo energijo v težkih trenutkih.

ona-on-tanja-danijel-najina-zgodba-zmenki-zasebni-stiki

Tudi prvi zmenek ni potekal po nekih standardih, ki jih poznamo. Ko se duši spoznata tudi fizično, je lahko kar velik šok. Moja duša je izvajala hladnost in to ni pričakovala. Vedela je, kaj ji lahko ponudim, saj je podoživljala vse v nefizičnem svetu. Zato je toliko bolj to prišlo tudi do izraza.

Prebrala je knjigo in tudi sama vanjo izlila besede, ki so izražale njene poglede na zmenek in želje. Želje je imela za težko dosegljive. Vse je kazalo na nov konec. Počutil sem se kot mrtva oseba. Pravo nasprotje dnem, ki so mi dajali občutke novega rojstva.

Trajalo je tri dni, da sva se uspela ponovno sestaviti. Povedal sem ji, da med nama ne bo potekalo kot poteka pri večini. Sva posebnost in tako gredo tudi dogodki.

Na Bledu sva preživela predbožični večer – ta dan mi bo ostal v večnem spominu.

Nato sva se odločila, da bova en dan preživela skupaj na Bledu. Tisti dan mi bo ostal v večnem spominu. Predbožični večer, poln vsega, kar je manjkalo na prvem zmenku. Praktično sva imela le enega.

Ta Bled je bil kot dopust. Dopust v presežkih in božanstvu. Energija je stekla in nobenega dvoma ni, da sva ustvarjena drug za drugega. Ni dneva, da ne bi pomislil nanjo. Pomeni mi življenje, zaradi nje obstajam in živim.

Najino zgodbo sem zapisal zaradi vas – ona-on.com nama je pomagal, da sva se našla. Tudi vam lahko pomaga najti osebo, ki si jo zaslužite.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori