VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka ~ Katja & Mišel

Katja in Mišel sta se pred 2 letoma spoznala na ona-on.com, zdaj pa sta se 20. junija še poročila na že 6. Sanjski ona-on.com poroki! Poglej si njuno poročno pravljico skozi filmski objektiv videografije Najlepši dan.

Zasebni stiki ona-on.com: Katja & Mišel sta se spoznala na ona-on.com

Katja & Mišel sta se na ona-on spoznala pred 2 letoma. “Najina zgodba se je začela junija. Že v maju sem se prijavila na ona-on in klepetala s kar nekaj fanti. No, junija pa me je kliknil on, ljubezen mojega življenja.

Izmenjala sva nekaj kratkih besed in potem ga ni bilo več. No, julija, ravno dva dni pred mojim podaljšanim vikendom na morju, me je ponovno kliknil in od tistega trenutka sva bila nerazdružljiva. Zjutraj še oči nisem odprla, sem bila že na telefonu. Dopisovala sva si vse do poznih večernih ur.” Preberi si EKSKLUZIVNI predporočni intervju s Katjo in Mišelom.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do Sanjske poroke ali drugih lepih nagrad. Tudi nate na bomo pozabili – če nam “zrihtaš” zgodbo, dobiš nagrado tudi ti!

Bi Sanjsko poroko tudi vidva?

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že peti Sanjski ona-on.com poroki.

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta svojo zgodbo!


Zahvaljujemo se sodelujočim partnerjem:

Ni komentarjev

Odgovori