Tedenski ljubezenski horoskop | 01.07. – 07.07.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Naj vas nikar ne preseneti preveč povabilo nekoga, ki se že nekaj časa vrti okoli vas. V resnici bi morali kaj takšnega pričakovati. Morda vas lahko nekoliko preseneti le način povabila katerega ne bo najlažje “dešifrirati”. Če se želite zbližati s to osebo, boste morali vsaj malce brati tudi med vrsticami. Tovrstne igrice znajo biti precej zabavne in simpatične, še posebej, če se razvijejo v kaj več.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikNe dovolite ljudem okoli vas, da bi prelagali svoja bremena na vaša pleča. Dovolj imate svojih skrbi in dela na intimnem področju. Če se boste preveč ubadali z drugimi, vam utegne med prsti spolzeti lepa priložnost za intimno srečanje. Samskim se obeta zelo zanimiv zmenek, ki se lahko kaj hitro sprevrže v kaj več. Konec tedna boste že vedeli pri čem ste, do takrat pa se potrudite ostati zbrani in odprtih misli. Prejemate signale, a niste še povsem prepričani glede njihovega sporočila.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaNekdo si vas bo drznil poklicati s precej ljubkovalnim imenom. Če vam to ne bo všeč vsekakor povejte na glas. Tudi v nasprotnem primeru ne ostanite preveč ravnodušni. Če si nekdo drzne na tak način stopiti na “sceno”, potem si zasluži nekaj več pozornosti. Morda bo šlo za enkratno priložnost zato vsaj potipajte teren. Saj veste kako pravijo “Brez muje se še čevelj ne obuje”. Za kak dan dajte delo vendarle na stran. Zaslužite si.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakVroče bo zunaj in vroče bo znotraj. V vas namreč! Pripravite se na pravo pravcato nespodobno povabilo. Daleč od tega, da bi bilo vulgarno, a vseeno bo za vas prišlo kot presenečenje vseh presenečenj. Morda se vam bo izpolnila skrita želja, ki jo nosite globoko v sebi že od nekdaj. Čeprav se vam bo sprva zdelo preveč lepo, da bi bilo resnično, pa boste hitro lahko spoznali, da gre zares. Takrat umirite svoje srce, nekajkrat globoko vdihnite in stopite izzivu nasproti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevLevi boste ta teden začeli nadvse pogumno. Na delovnem področju se bo nekaj pošteno premaknilo v želeni smeri zato boste polni energije tudi na drugih področjih. Nekdo, ki je blizu vas na delovnem področju si bo želel priti bližje tudi po izteku delovnega časa. Če zaradi tega v sebi čutite nemir, se vsekakor vprašajte zakaj je tako. Bodite pozorni, da se ne ujamete v past imenovano “ljubezenski trikotnik”. Sicer pa vas čaka nadvse lep (morda celo intimen) konec tedna.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaTeden boste pričeli nadvse romantično. V mislih se vam vrti simpatičen obraz osebe, ki kaže zanimanje za vas. Ta hip ni jasno zakaj se nič ne zgodi. Je zavora na vaši strani ali na strani skrivnostne osebe, ki vas je začarala s svojimi pogledi. Zelo so vam všeč oči te osebe zato ni dvoma, da veste za koga gre. Premagajte strah, ki je posledica slabših izkušenj iz preteklosti in stopite svežih misli v novo zgodbo. Ljubezen ne pozna meja in tudi števila poizkusov ne.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaDrage Tehtnice preveč tehtate, ko beseda nanese na romantične zadeve. Včasih je enostavno potrebno zbrati pogum in odpreti usta. Če boste deležni zvitega vprašanja, ki se bo nanašalo na vaše intimno življenje, imejte na zalogi tudi kak zvit odgovor nanj. Oseba, ki se vrti okoli vas, je na trenutke precej skrivnostna in si “zasluži” malce negotovosti z vaše strani. Potem se bo kmalu odprlo in hitro boste izvedeli ali ste na pravi poti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonV začetku tedna boste začutili prav posebno priložnost za maščevanje nekomu, ki vas je nekoliko razočaral. Ni videti, da je šlo za kaj resnega ali morda namernega. Razmislite ali želite zaradi tega povsem pokvariti vajin odnos. Raje se prej prepričajte ali je sploh šlo za takšen namen kot je bil na koncu dosežen. Kaj hitro se lahko izkaže, da gre za popoln nesporazum in morda celo povsem napačno interpretacijo. Čaka vas romantičen vikend.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecEna od vaših ljubezenskih puščic je pred kratkim zadela svojo tarčo. Težava pa je, da je videti kot bi bili nekoliko presenečeni in neodločni okrog tega. Če menite, da niste želeli od sebe dati signala, da vas oseba zanima, se raje previdno umaknite, sicer boste poskrbeli za veliko razočaranja. V nasprotnem primeru pa se pripravite na “vroč” teden, ki bo še prehitro minil v družbi zelo simpatične osebe. Če vam srce razbija ob misli nanjo, je vse jasno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogKozorogi boste ta teden trmasto vztrajali na svojem. Mislite, da imate vedno prav, a videti je, da v tem primeru ne bo držalo. Nekdo se resnično kesa zaradi neke napake, ki je vajin odnos pošteno ohladila. Če ste bili v preteklosti romantično/intimno vezani na to osebo, ji dajte priložnost, da stvari postavi na svoje mesto. Ne obsojajte brez trdnih dokazov saj občutek kdaj tudi vara. Opraviti boste imeli z zavistjo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarBorite se za svoj košček sreče pod soncem in želite si brezpogojne ljubezni. Če boste to preveč nazorno kazali ali dali vedeti, boste malce prestrašili osebo, ki je iz dneva v dan bližje. Sicer s temi željami ni nič narobe, če le ne govorite ves čas le o tem. Sprostite se, ko ste v družbi, skušajte kdaj pa kdaj tudi zamenjati temo. Ta teden bo smeh vaš največji zaveznik.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiPoznate pregovor “Po toči zvoniti je prepozno”? Seveda ga in dobro veste, da je toča mimo, vi pa želite določene stvari spraviti v prejšnje stanje. Žal je bilo narejene nekaj škode na vašem osebnem področju in s tem se boste morali vsekakor spoprijeti. Ni vse tako črno kot je morda videti na prvi pogled. Oseba, ki do vas goji lepe občutke vam bo stala ob strani zato boste zlahka prebrodili manjšo krizo. Samski boste v nesreči nepričakovano spoznali simpatijo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori