Tedenski ljubezenski horoskop | 11.3. – 17.3.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogVaša odločnost je občudovanja vredna, vendar bi morali vseeno malce bolje razmisliti, ali se ženete za pravim ciljem. Morda se vam je pred časom še zdelo tako, danes pa je vse skupaj videti precej drugače. Sredi tedna bi vas lahko neka novica malce vrgla iz tira. V ljubezni hrepenite po idiličnem odnosu, a boste morali glede tega nekaj dela postoriti tudi sami. Konec tedna se bodo vaše energije uravnovesile, misli bodo zbrane in presenetili boste sami sebe. Ljubezen je na pomolu.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarV svojem ljubezenskem življenju si želite sprememb. Ta teden vsekakor lahko pričakujete premike na tem področju. Če ste pripravljeni nanje, pa bo pokazal šele čas. Želje so eno, realnost pa nekaj drugega. Bodite previdni pri besedah, ki jih boste izrekli pred osebo, ki vam je ljuba. Lahko vas razume nekoliko drugače in bo učinek povsem nasproten od tistega, ki ste si ga želeli. Privoščite si malce več preprostosti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiSaj ni res pa je! Tako nekako si boste mislili, ko se bodo v začetku tedna pričele razpletati nekatere zadeve v vašem ljubezenskem življenju. Doživeli boste popoln preobrat na bolje in spraševali se boste zakaj tega niste storili že prej. Šele takrat se boste zavedeli, da niste vedeli kaj storiti. Za ta nenaden zasuk bo poskrbela usoda, ki vas je že tolikokrat presenetila in nekdo, ki točno ve na kateri »gumb« pri vas mora pritisniti za takšen rezultat.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenZadržite zadnjo romantično misel, ki se vam je prikradla v glavo konec prejšnjega tedna. Uspelo vam bo nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo nemogoče. V bistvu pa se sploh ne bi smeli čuditi sami sebi, saj skrivate ogromno potenciala. Nakazuje se le ena težava, na katero pa boste morali biti še posebej pozorni. Nikakor ne mešajte posla z ljubeznijo. To vas lahko kaj hitro potegne v težave, iz katerih pa se boste težko izkopali.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikNahajate se v obdobju, ko so vaše misli polne neke ekscentrične energije. Načeloma s tovrstnimi idejami opravite z levo roko, tokrat pa bo morda nekoliko težje. Dogajalo se bo sredi tedna in šlo bo za ljubezen. Morda ljubezen vašega življenja katere pa nikakor ne želite prestrašiti s kakšno preveč drzno, ali pa morda šaljivo idejo. Skušajte si vzeti nekoliko več časa za vse kar boste ta teden počeli. Na ta način boste prepolovili možnosti za napake.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaStopite kak korak nazaj, ko se boste znašli pred pomembnimi vprašanji, ki se bodo nanašali na vaše ljubezensko življenje. Prav nič si ne lajšate situacije, če odgovarjate na prvo žogo. Želite doseči videz samozavestne osebe, ki v vsakem trenutku pozna odgovor na vsako vprašanje. Z napačnim odgovorom si lahko pošteno priprete vrata. Zaupajte svojemu notranjemu jazu in občutkom, ki vam pravijo, da se prav nič ne mudi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakRaki in Rakice, ta teden lahko pričakujete pravi, pravcati ljubezenski tobogan. Včasih je ljubezen samo drobna misel nekje globoko v vašem srcu. Spet drugič pa povsem zaresna in tudi v osebi nasproti vas. Ta teden boste spoznali, da ste se zagotovo povezali z nekom, ki vam je zelo pri srcu. Čustva bodo obojestranska, je pa pred vama še dolga pot odkrivanja in spoznavanja. Konec tedna bo naravnost »erotičen« za vas!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevStvari se za vas odvijajo zelo dobro. Pred vami je čas, ko boste začutili nek rahel premik v energijah, ki obkrožajo vaše telo. Šlo bo za pozitivne občutke, ki vas ne bodo prevarali. Dogajajo se velike spremembe na katere ste se že dolgo pripravljali, a morda vseeno še niste povsem pripravljeni. Brez skrbi. Dovolj časa imate za prilagajanje in, v zvezi s tem, ni pričakovati nobenih težav. Ves teden boste deležni nekih romantičnih igric, ki vam bodo prav mehko pobožale srce.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaNe skrbite preveč glede občutka, da zamujate nekaj pomembnega. Raje vzemite stvari v svoje roke in pokažite iz kakšnega testa ste. Predolgo ste čakali na odgovor, ki ste si ga želeli slišati. Muči vas neka zadeva iz, ne tako bližnje, preteklosti. Če veste za kaj gre, razčistite z njo, saj vas ovira na poti do srečne ljubezni. Zaslužite si jo in to si zasluži tudi oseba, ki vas obožuje. Prav nobenega razloga ni, da tej osebi ne bi odkrito priznali svojih občutkov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaNa trenutke se v vas prebudi najstniška in zaljubljena duša. Ta vas enkrat spravi v popolnoma idilično vzdušje, spet drugič, v jok. Odločite se enkrat za vselej kaj bi sploh radi od življenja. Morda ste nekoliko prezahtevni do okolice, oziroma potencialnega partnerja. Osredotočite se na pomembne stvari in sledite zastavljenim ciljem. Tako bo tudi drugim lažje ob vas. Ni treba, da se ves čas vse vrti okoli vas in tega tudi nihče ne pričakuje. Bodite malce bolj popustljivi sami do sebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonTa teden vas čakajo pomembni izzivi na ljubezenskem področju. Ostanite pozitivno naravnani in takoj vam bo lažje. Gre za izzive, ki so del življenja vsakega posameznika. Želeli bi si, da bi šla vaša pot vedno le naravnost, a tako to pač ne gre. Naša življenja so prepredena z različnimi potmi in ovirami, ki so tam zato, da jih premagamo. Ko jih, smo še močnejši in odločnejši. Konec tedna vas čaka nagrada v obliki družbe osebe, ki vam je (ali pa še bo) pošteno prirasla k srcu.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecZaslužite si najboljše in prav zato ste na trenutke morda celo preveč izbirčni ali pa natančni. Sprostite se malce, dovolite, da popusti krč, ki vas trenutno drži na mestu. Ta teden bo za Strelce idealen čas za sklepanje novih poznanstev preko spletnih aplikacij. Če želite močno izboljšati svoje ljubezensko življenje, vsekakor odprite oči in bodite pozorni na stavek, ki bo vaši glavi sprožil alarm. Redkokdo se vas dotakne na ta način. Sreda in četrtek bosta vaša dneva.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori