Tedenski ljubezenski horoskop | 17.06. – 23.6.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Nekoliko ustavite konje in zadržite prve misli zase. Ni vedno najbolje biti pretirano iskren. Včasih je bolje biti nekoliko diplomatski saj vsi ljudje ne prenesejo enako besed, ki jih slišijo, pa čeprav so resnične. Srce vam bije za zelo prijetno osebo, a zdi se vam, da čustva niso obojestranska. Če je res tako, potem bo bolje, če to poglavje zaključite in se ozrete za novimi izzivi, ki jih s seboj nosi življenje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikNe obupajte na prvi oviri na katero naletite. Skušajte razumeti tudi drugo stran, še posebej, če ima na mizi dobre argumente. Ljubezen ni enostransko čustvo. Čutiti jo morata oba in šele takra je lahko ljubezenska zgodba uspešna. Nekdo v vaši bližini kuje zaroto. Čimprej ga razkrinkajte sicer vam utegne povzročiti nevšečnosti. Zapomnite si, da ima palica dva konca. Ne boste vedno vi na isti strani palice.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaNavijanje las okoli prstov med pogovorom, rahla rdečica na licih, iskanje primernih besed, … vse to so signali, da je nekdo nekomu všeč. Če ste vi ta oseba, ki oddaja podobne signale, se zavedajte, da niso vsi vešči branja tovrstnih znakov. Zaman se boste razočarano spraševali, zakaj ni nobenega odziva. Včasih je enostavno potrebno biti pogumen in storiti prvi korak.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakPozorno premislite o zadnjih dogodkih, ki so razburkali vaše intimno življenje. Če se je v vas namesto pozitivnega vznemirjenja, naselil dvom, nekaj ne bo v redu. Nekdo iz domačega kroga vam postavlja nenavadna vprašanja. Morda vam želi le pomagati v nastali situaciji, ali pa želi nakazati na nekaj česar ne opazite. V trenutkih zaljubljenosti stvari vidimo drugačne kot so v resnici. Globoko vdihnite in z bistro glavo poglejte okoli sebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevKo človek spozna osebo po svoji meri in je ta v ljubezni njegova sorodna duša, je navdušenje popolno. Vaše srce bo polno sreče in lahko boste uživali v enem najlepših tednov v zadnjem času. Vse vam bo šlo na roko pa, če boste to planirali ali ne. Mogoče se vam bo na trenutke zdelo nenavadno, a človek si mora srečo zaslužiti in vi ste si zagotovo jo. Proti koncu tedna bo ugoden čas za krajše potovanje v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaPričakujte srečanje z osebo katero ste spoznali že pred mnogo leti. V vas bo hitro prebudila neke stare “potlačene” občutke, ki ste jih morda gojili do nje. Če bo šlo za romantične spomine obstaja velika verjetnost, da se boste zapletli v zgodbo iz katere ne bo tako lahko oditi. Še posebej bodite pozorni, če se je ta oseba pred kratkim z nekom razšla. Čaka vas zanimiv in močno razgiban teden na ljubezenskem področju.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaŽeleli si boste, da bi okolica znala brati vaše misli. Te so ta hip nekoliko neurejene in razmetane. V njih begate sem ter tja in zaradi tega povzročate pravo malo zmešnjavo tudi svojemu ljubezenskemu življenju. Četudi vas ima nekdo zelo rad pa ga lahko s takšnim obnašanjem kaj hitro odvrnete. Morda bodo vaši nameni dobri, a brez prave razlage zagotovo ne bodo razumljeni tako kot si boste želeli sami. Zberite se in premislite preden spregovorite.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonV začetku tedna se bo pojavila izjemna priložnost, da obogatite vaše intimno življenje. Ljubezen že nekaj časa tli, a išče pravo pot, da povsem razplamti ogenj v vašem srcu. Prejeli boste informacijo na katero ste precej dolgo čakali. Ta se bo nanašala na vašo simpatijo in bo pozitivno naravnana. Kar topili se boste od vsega lepega. V teh trenutkih ne pozabite ostati zbrani, saj se vam kaj hitro lahko pripeti kakšna nepričakovana “neumnost”.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecŽivljenjske preizkušnje so dnevno na sporedu vseh ljudi. Ljubezenske pa ne tako pogosto kot bi si morda želeli. Srečanje z osebo iz vaše mladosti vam bo prineslo prijetne občutke nostalgije na trenutke, ko ste brezskrbno korakali po svetu. Tudi ta teden utegne biti precej podoben temu, vsaj v primeru, da se odločite na ponovno srečanje. Ljubezen ne pozna načrta in udari tudi takrat, ko to najmanj pričakujemo. Pustite se presenetiti, lep teden je pred vami.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogPrevečkrat ste se že znašli v trenutku, ko ste se morali prilagajati drugim. Ta teden bo enako nekdo zahteval od vas, a v sebi čutite, da se morate postaviti zase. Ker gre za sila občutljivo področje ljubezni, bodite seveda previdni in dobro razmislite o besedah, ki jih boste slišali. Če boste med vrsticami razbrali, da zadeva ne teče tako kot bi si vi želeli, to vsekakor povejte. Bolje preprečiti kakor zdraviti, so znali povedati že naši starši, ki so nam vedno želeli le dobro.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarČaka vas teden presenečenj in velikih odločitev. Morda se boste morali celo odločati med dvema osebama, ki sta vam zelo pri srcu. Če bo šlo za osebi, ki na vas vplivata na ljubezenskem področju, boste potrebovali ravno pravo mero iznajdljivosti in poguma. V trikotniku je na koncu vedno nekdo razočaran in se počuti “obranega”. Poskrbite za to, da to ne boste vi. Želeli si boste srečnega konca za vse, a vprašanje je, če je to sploh mogoče.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiKomaj ste se rešili iz ene zagate, že silite v novo. Ta teden ne bo po godu vašim tovrstnim muham. Morda vam kdaj uspe, a vedeti je treba, da tako ne bo vedno. Nasproti vas stoji nekdo, ki je vsaj tako močan kot vi in se zaveda svoje pozicije. Če sta se spoznala po naključju, lahko vaše obnašanje razume kot nekaj česar do sedaj še niste pokazali in ne kot muho enodnevnico. Lahko ostanete brez vsega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori