Tedenski ljubezenski horoskop | 22.4. – 28.4.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenTa teden vas čaka pravi, pravcati ljubezenski vrtiljak? Že v začetku tedna v vaših očeh ne bo opaziti drugega kot le lepe reči. Ljubljene osebe, lepe kraje in trenutke v katerih bi si želeli za vedno ostati. Vseeno skušajte vsaj nekoliko ostati z nogami na tleh, sicer vas lahko predaleč odnese. Kljub vsemu imate tudi nekaj odgovornih nalog, ki čakajo na vas. Ljudje okoli vas se zanašajo na vaše izkušnje, ne izneverite jih.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikRadi bi zasedli prav posebno mesto v srcu neke osebe, ki pa se vam zdi nekoliko nedosegljiva. Ali zaradi oddaljenosti, ali zaradi občutka, da niste dovolj dobri zanjo. Ne glede na na to pa bi bila škoda, če ne bi dali vsega od sebe, kajti najslabše se je po zamujeni priložnosti spraševati, kaj bi bilo, če bi … Nikar se ne podcenjujte saj ni prav nobene potrebe za to. Izberite pravi trenutek, prave besede in se čudite sami sebi. Uspelo vam bo!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaTa hip vam v ljubezni (in na drugih področjih) težave povzroča komunikacija. Borili se boste z nečem v sebi kar vas bo odvračalo od reči, ki jih imate radi. Ne obstaja nič na svetu kar bi bilo vredno, da bi kaznovali sami sebe na ta način. Zaslužite si srečo in ljubezen. Ta vas čaka že za naslednjim ovinkom. Poskrbite, da boste pripravljeni nanjo!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakPrihaja vaš teden, ko boste blesteli v komunikaciji in s tem tudi na vseh osebnih področjih. Oseba kateri ste namenili nekaj lepih besed, bo sredi tedna pokazala konkretno zanimanje za vas. Glede na moč vaših besed, bodite ta teden še prav posebej previdni z njimi. Ni rečeno, da bo vsak dober namen tudi tako razumljen. Imate skrito konkurenco, ki si želi vašega neuspeha. Če boste pravočasno odkrili za koga gre, bo konec tedna dvakratno uspešen.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevTa teden skušajte biti malce bolj potrpežljivi kot sicer. Oseba, ki vam je ljuba, bo želela z vami navezati bolj intimen stik, a si hkrati želi, da sami naredite prvi korak. Če ga ne boste, potem boste morali malce dlje “plesati” sami, da bi na koncu prišli do druge polovice para. Imate pripravljen teren, zato vas vse skupaj kar malce jezi. Čeprav ste postorili že vse, se vedno najde še kakšna malenkost. Te pa so včasih odločilne.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaNahajate se v ljubezenskem mehurčku in molite, da nikoli ne poči. V njem je z vami ujeta še oseba, ki vam je izjemno pri srcu. Navadno je tako, da ni najbolje biti preveč omejen s svobodo gibanja, kajti na koncu vedno pride trenutek, ko se zaradi tega nekdo počuti prikrajšanega. Dovolite si dihati in enako tudi drugim. Če osebo šele spoznavate, bodite še bolj previdni z omejevanjem.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaZdelo se vam bo kot bi se vsa tehnologija tega sveta zarotila proti vam. Računalniki, telefoni, avtomobil, … Ne izgubljajte kompasa zaradi tega in sledite zastavljenim ciljem. Že res, da vas nekdo čaka prav na nekem “digitalnem” mestu, a bo znal razumeti zakaj ste trenutno malce raztreseni. Ko bosta v kontaktu, te osebe nikar ne zasipajte s svojimi težavami, ampak pogovor raje speljite v kakšno lepšo smer. Konec tedna bo že povsem drugačen.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonBlesteli boste na vseh področjih in prav nič drugače ne bo na ljubezenskem. Če ste pred kratkim spoznali nekoga preko spleta, se vam obeta prav zanimiv zmenek. Izkoristite trenutke visoko-pozitivne energije in pokažite iz kakšnega testa ste. Sredi tedna vas čaka prav poseben izziv in nič nenavadnega ne bi bilo, če bi teden zaključili v dvoje. Pazite, da vas ne zanese v uvodu saj boste od sreče kar lebdeli nad tlemi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecStrelci boste ta teden svoje ljubezenske puščice usmerili proti osebi, ki vam bo z enim stavkom ukradla srce. Kadar se zgodi kaj takšnega je dobro počakati še na vsaj kakšen stavek, če ne dva. Ne zaletavajte se, saj ste imeli zaradi tega pred časom že težave. Ljubezen na prvi pogled (ali stavek) je lahko zelo lepa, a tudi nepredvidljiva. Ste v iskanju nečesa novega. Nov izziv, partner, ali pa kakšna dobrina. Nikar se ne predajte občutku, da “morate” imeti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogV srcu nosite neko bolečino katere niste pripravljeni deliti s svetom. Zaupati boste morali vsaj najboljšemu prijatelji (prijateljici) ali družinskemu članu. V nasprotnem primeru vas čakajo dnevi temnih oblakov, ki se nikakor ne bodo želeli razkaditi. Nikar ne nalagajte vsega slabega kar se zgodi na svoja pleča, saj dobro veste, da niste krivi za vse neljube reči. Presenečeni bi bili, če bi vedeli kdo vas vidi na precej romantičen način. Odrinite slabe misli od sebe in hitro boste spregledali.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarNikar ne mislite, da ste na konju že zato, ker ste prejeli žgečkljivo sporočilo ali namig. Oseba na drugi strani bo hotela od vas precej več. Potrudite se biti komunikativni in ne prehitevajte dogodkov kot se vam je to v preteklosti že rado pripetilo. Ta teden boste še posebej očarljivi in privlačni zato ste lahko prepričani, da bodo imele vaše besede zares velik vpliv na nasprotni spol.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiVaše misli trenutno tavajo povsem drugje kot bi morale. Težko se boste zbrali za vse zadane naloge, še posebej na osebnem področju. Želeli si boste malce več miru, po drugi strani pa dokončati začeto kar ne bo ravno najbolj enostavno. Pri nekom ste prebudili prav posebna čustva in zdaj je na vas, da nadaljujete začeto. Vajina komunikacija v začetku tedna bo že marsikaj razkrila. Kljub slabši zbranosti pa prisluhnite besedam na drugi strani. Iskrene bodo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori