Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Pavla & Mirko

Najina zgodba je pravzaprav zelo zanimiva in nenavadna.

V svojem življenju sem doživela kar nekaj razočaranj in prav zadnje razočaranje je bilo zelo boleče. Moški si večinoma želijo vitke, dolgolase ženske, čeprav so sami v letih, tečni in nezanimivi.

Bližala sem se 50-tim, s težkim življenjem za sabo. Potem te pa spet prizadenejo taki, ki so bili sami prizadeti, pa to pozabijo.

Bila sem žalostna, prizadeta, razočarana in sem si rekla: “Grem na portal ona-on in prvi, ki mi pride na pot, bo začutil moje maščevanje, ker si ga bom privoščila, kot so si drugi mene.” Da začutijo bolečino, ki jo prizadenejo ženskam.

Pa sem naredila prvi klik in si začela dopisovati kar z nekom, meni nepoznanim moškim. Bilo je 8. marca 2008. Cel večer sva si dopisovala, naslednji dan pa izmenjala telefonski številki.

Najini pogovori so trajali in trajali. Po navadi kar do jutranjih ur. Nekega dne mi je v smehu povedal, da so ga klicali iz Ljubljane, z Mobitela, če mu niso morda vdrli v telefon in ga kdo zlorablja, saj je bil račun pred osmimi leti krepko čez 100 evrov. Pa se ni sekiral, ampak je dejal, da so najini pogovori neprecenljivi. Halooo, a takšne še delajo?

Pa so šli moji načrti po zlu. Po mesecu dni neskončnih pogovorov, ko sva že začutila znana čustva, sva se srečala. Nikoli ne bom pozabila, kako je stekel proti meni in me dvignil v zrak.

Od takrat naprej sva nerazdružljiva, ne bi ga zamenjala za nič na svetu. Dobila sem tudi najlepšo ljubezensko izjavo, ki si jo lahko ženska samo želi. Bil je na strokovni ekskurziji in sredi morja mi napiše sporočilo: “Ne vidim kopnega, vidim pa tebe.”

Danes sva skupaj že 8 let, imava skupaj devet vnukov in uživava. Drug drugega spoštujeva, se o vsem pogovarjava in povem vam, da se je zvečer zelo lepo stisniti k nekomu, ki te ima rad in ti njega.

Vsem pa polagam na srce, da ne iščite iluzij. Lepota je najlepša notranja, ker zunanja itak hitro mine. Poglejte v srce, kajti tam je vse, kar boste iskali. Želim vam veliko sreče pri iskanju partnerja in vedite, da nič ni nemogoče.

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!