Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Romana & Marko

“Spoznala sva se marca, ko sva prišla v stik preko ona-on.com. Kar hitro sva si izmenjala Facebook kontakt in začela ogromno čvekati. Nikoli nama ni zmanjkalo besed, nekoliko kasneje sva si izmenjala telefonski številki in kmalu odšla na prvi zmenek. Oba sva bila brez pričakovanj. Najin skupni čas je minil tako hitro, da so naju nagnali iz bara, kjer sva se dobila”, razlaga Romana.

romana-marko-onaon“Preden sva se spustila v zvezo, sta minila dva meseca, ker sva bila oba zelo previdna. Iskric pa je bilo čedalje več. Pritegnila naju je medsebojna preprostost in odkritost.

Ker sva oba čutila da je to to, sva kar hitro začela planirati skupno prihodnost, kmalu pričakujeva naraščaj.

Da dokončno potrdiva najino ljubezen nama manjka samo še pika na i – poroka,” še pravi Romana.

Kako pa njuno srečanje in ljubezensko zvezo vidi Marko?

Zakaj si se odločil za ona-on.com?

“Po pravici povedano iz dolgčasa. Bil je deževen dan, brskal sem po medmrežju in našel ona-on. Ker me je stran pritegnila, sem se registriral in pregledal kar nekaj profilov. Takrat me ni pritegnila nobena, zato sem na vse skupaj za nekaj časa pozabil.

Čez nekaj časa sem se spet spomnil na ona-on in se odločil, da pogledam, ali je kaj novega. Predvsem sem se prijavil v želji, da grem z nekom na kavo. Pogovor je hitro stekel, najprej s prvo, potem z drugo in naslednji dan sem med vsemi profili našel Romano. V pogovor sva se hitro zapletla in čvekala več dni zapored vse tja do enih, dveh zjutraj.”

Koliko časa sta se družila ‘le’ virtualno preko ona-on?

Ker sva oba čutila da je to to, sva kar hitro začela planirati skupno prihodnost, kmalu pričakujeva naraščaj.

“Od prvega stika preko ona-on do izmenjave osebne pošte je trajalo kakšen teden, nato še približno tri mesece do prve kavice. Romana je prva predlagala srečanje v živo, vendar, ker sem bil precej zaseden, se je malo zavleklo. Če sem čisto iskren, sem bil tudi malo v dilemi, kako in kaj.

Potem sem se le odločil – rekel sem si, da tako ali tako nimam česa izgubiti in da je res skrajni čas za srečanje živo. Ker sva si pred tem že izmenjala telefonski številki, sam ji zjutraj napisal sporočilo, da se v popoldanskih urah vračam iz Hrvaške in imam čas za kavico. Odgovorila je, da je za.”

Sta imela ob srečanju kakšna pričakovanja?

“Pričakovanj nisva imela. Niti glede videza, niti glede značaja. Vedela sva, da sva se ujela že na ona-on, že ob prvem stiku in prvih pogovorih, zato je komunikacija stekla brez težav.”

romana-marko-onaon3Kako pa je potekalo vajino prvo srečanje?

“Kot sem že omenil, sva bila oba zelo zgovorna, zato je komunikacija potekala brez težav. Pogovarjala sva se o vseh možnih temah (celo o nekdanjih partnerjih) in na koncu so naju mogli ‘vreči ven’ iz bara – no, pa saj so bili zelo prijazni, povedali so nama, da je ura, ko zapirajo lokal že mimo in da bi naju prosili, ali lahko odideva. Poslovila sva se in zdelo se mi je, da moram narediti en korak naprej, zato sem jo objel in ji povedal, da je bilo lepo.”

Kako pa je bilo naprej?

“Naslednji dan sva se slišala po telefonu, druženje pa sva nadaljevala ob kavicah. Romana mi je med drugim pripravila presenečenje, in sicer mi je poslala sporočilo, da me na določeni lokaciji nekaj čaka. Po službi sem se odpravil tja in tam me je čakala ona, skupaj s svojim 6-letnim sinom. To, da ima otroka, sem vedel, saj mi je povedala in me tudi vprašala, če me to kaj moti. Ker sem bil že v preteklosti v vezi z dekletom, ki je imela hčer, sem vedel, da to zame ni ovira.

Zelo sem bil vesel Romaninega presenečenja.

Skratka, presenečenja sem bil seveda vesel in glede na to, da sva se resnično ujela v vsem tem času, sva predlagala, da narediva korak naprej. Vse skupaj, se je odvijalo nekoliko bolj počasi, ker sva imela oba slabe izkušnje iz prejšnje zveze.

Romana me je nekega dne povabila na večerjo k njej in od takrat naprej sva bila skoraj nerazdružljiva. Odločila sva se, da bova skupaj, zdaj pa že pričakujeva najinega otročička. Kljub temu, da sva bila skupaj le pol leta, vem, da je ona tista ta prava in da sem s pomočjo ona-on našel svojo sorodno dušo, ki sem jo dolgo iskal.”

romana-marko-onaon2

Zmagala sta na natečaju ‘Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on’, kjer sta za nagrado prejela Sanjsko poroko. Kako to, da sta se odločila za sodelovanje?

“Predvsem zato, ker sva vedela, da sva se našla in da sva za skupaj. Jaz sem Romano še celo malo ‘pohecal’, da ne upa … ”

Kdo pa je bil pobudnik? Kdo je koga pripravil, da se prijavita?

“Romana je bila tista, ki je našla natečaj in naju tudi prijavila. Najprej me je seveda vprašala, ali se strinjam in moj odgovor je bil, da tako ali tako ne upa in naj kar napiše zgodbo o tem, kako sva se spoznala. Sprva si nisem mislil, da naju bo res prijavila, nato pa mi je poslala najino zgodbo na mail in rekla, naj jo potrdim. Zgodba se mi je zdela odlična, vendar še vedno nisem verjel, da naju bo prijavila, zato sem jo ponovno ‘špiknil’ z besedami, da ne upa. Očitno sem jo dovolj spodbudil in zgodbo je zares objavila.”

Jaz še danes ne morem verjeti, da je to res. Včasih se kar malo uščipnem, da vidim, da ne sanjam. Sprašujem se, ali je mogoče, da sva prav midva dobila Sanjsko poroko?

Na natečaju sta zmagala in s tem osvojila Sanjsko poroko. Za zmago sta se verjetno morala potruditi, saj so se seštevali glasovi. Kako sta uspela zbrati toliko glasov?

“Znašla sva se in delila zgodbo med vse prijatelje, jim povedala, za kaj gre in jih prosila, naj glasujejo. Glas se je zelo hitro razširil, celo tako hitro, da je zgodba prišla do mojega direktorja, ki je poskrbel, da je šla zadeva v celotno interno mrežo podjetja, kjer delam, kjer so lahko povezavo do glasovanja našli vsi sodelavci. Predvsem se morava torej zahvaliti mojim in njenim prijateljem in podjetju, kjer delam.”

Kako sta se počutila, ko sta ugotovila, da sta zmagala?

“Jaz še danes ne morem verjeti, da je to res. Včasih se kar malo uščipnem, da vidim, da ne sanjam. Sprašujem se, ali je mogoče, da sva prav midva dobila Sanjsko poroko?”

Kaj Sanjska poroka pomeni za vaju?

“Pomeni nama še en korak naprej, nekaj res lepega, nadgradnjo najine zveze. Poleg tega, da pričakujeva otroka, se zdaj veseliva še poroke. S tem bova najino zvezo še bolj utrdila, skupaj bova živela kot mož in žena, življenje bova skupaj krojila naprej – predvsem bomo prava družina.

Že prej sva imela načrt, da bi se poročila, ker meni osebno to res veliko pomeni. Tako sem tudi vzgojen, prihajam iz družine, kjer poroka res pomeni tisto pravo ljubezen.”

romana-marko-onaon4

Kaj bi povedal o ona-on? Bi vsem, ki se še odločajo ali naj ona-on preizkusijo, kaj sporočil?

“Stran je zapeljiva in narejena čudovito, te kar potegne noter. Nekaj je sicer takih, ki se ali pretvarjajo, so že vezani ali pa še sami ne vedo, kaj iščejo. Zato je dobro, da se prej z osebo nekaj časa pogovarjaš in jo vsaj malo spoznaš. Ona-on vsekakor priporočam, hkrati pa priporočam tudi nekaj previdnosti, saj se marsikdo predstavi kot ‘lepa blondinka’ ali pa ‘mišičasti frajer’, v resnici pa je daleč od tega.

Ona-on.com priporočam, saj je stran narejena tako, da te kar potegne noter.

Kakorkoli že, če povzamem svojo izkušnjo, sem se najprej precej pogovarjal z dekleti, preden sem se dogovoril za zmenek in na koncu se je obrestovalo, saj sem spoznal bodočo ženo. Dodam naj še, da je stran opazno tehnično napredovala v zadnjem času. Super ste!”

Vaju očitno ni strah povedati, da sta se spoznala na ona-on. Zakaj ne?

“Zato, ker je to realnost – premalo je časa za navezovanje stikov in iskanje partnerja zunaj. Ne vem, zakaj bi nekaj takega skrival. Ne morem se pretvarjati in lagati, da sem žensko, ki jo imam zelo rad, s katero sem srečen, spoznal na primer preko prijatelja. Morda je komu tak način spoznavanja čuden ali tabu, ampak jaz si ob tem mislim, da bo to moje življenje z njo in ne vaše, zato me ne zanima, kaj si ob tem mislijo drugi. Naju ni sram priznati, kje sva se spoznala, pravzaprav nama je v veselje povedati, da sva se spoznala na ona-on.”

Si ona-on že priporočil kakšnemu prijatelju ali prijateljici?

“Seveda, vsakemu priporočam, naj preizkusi. Nekateri se sicer izgovorijo, da na primer nimajo časa. Moje mnenje je, da se čas vedno najde, če ne drugega zvečer pred spanjem. Nikoli ne veš, na koga naletiš, morda samo na kakšno super avanturo ali pa resno zvezo in življenjskega sopotnika.”

Poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

“Poznam pare, s katerimi smo se družili na ona-on pikniku in enega sodelavca, ampak njemu se žal ni izšlo za kaj resnejšega. Zagotovo je parov, ki so se spoznali na ona-on zelo veliko, vendar pogovor nikoli ni nanesel na to.”

Kako si predstavljata vajino sanjsko poroko?

“Hmm, na kakšni lepi lokaciji – v Sloveniji je namreč veliko lepih krajev. Sanjska poroka bi bila lahko na Bledu, v Bovcu ali celo na vrhu Mangarta. Seveda so sanje nekaj drugega kot resničnost. Sanjava lahko tudi o Bahamih ali pa Bora Bori.

Sicer pa si najino sanjsko poroko predstavljava kot preprosto, ne preveč razkošno. Oba sva preprosta, zato se bova tako tudi predstavila. Poroke si želiva nekje na prostem, z ljudmi, ki naju imajo radi.”

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!

Romana & Marko ~ Sanjska poroka 2016

14. maja 2016 smo na Sanjski ona-on.com poroki poročili Romano in Marka. Spodaj si poglej še fotozgodbo poročnega dne Romane in Marka, kot ga je zajela fotografinja Marcela iz KMarcela Photography.