Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Sara & Žiga

Na portalu ona-on.com sta se našla precej hitro. Sara je bila tam prijavljena 14 dni, Žiga pa en mesec. Ona je pri spoznavanju potencialnih partnerjev v ospredje želela postavi sebe kot osebo in ne videza, zato si je ustvarila profil brez fotografije.

In to se je izjemoma izkazalo za dobro potezo. Praviloma imajo uporabniki brez slik veliko manj uspeha … Dopisovanje z Žigom se je odvijalo hitro in kmalu jo je povabil na tisto “usodno” kavo.

Danes znata povedati precej hecno zgodbo, in sicer, da je na njunem prvem zmenku prišlo do manjšega nesporazuma. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam sta menda bila oba, a drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji, kot sta “Kje si bil/-a?” in “Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?”.

Njuna ljubezen je stopničko višje naredila po treh letih in pol, ko je Žiga Sari na morju ob romantičnem sončnem zahodu poklonil prečudovit zaročni prstan.

Poročila sta se 22. maja 2015, poroka pa je bila kljub dežju sanjska, saj so jima na posestvu Brdo pripravili nepozabne trenutke.

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com?

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in prejmita paket 6 razvajanj!

Sara & Žiga ~ Sanjska poroka 2015

22. maja 2015 se je na Posestvu Brdo pri Kranju zgodila prva Sanjska ona-on.com poroka, kjer smo poročili Saro & Žiga. Oglej si fotozgodbo poročnega dne Sare & Žige, kot ga je zajela fotografinja Ana Gregorič.