Karmen & Primož ~ Spoznala sva se na ona-on.com

JULIJ 2022: Hvala ona-on! Priporočava uporabo prav vsakemu samskemu. Bogate video vsebine (Koraki do uspeha) so na poti iskanja partnerja v veliko pomoč.

Z veseljem sporočava, da sva se po manj kot mesecu dni našla na portalu ona-on in sva par. Ona-on zasebni stiki so nama spremenili življenje!

Poglejmo zgodbo o spoznavanju na spletnem servisu ona-on skozi oči Karmen in Primoža. Par se je spoznal pomladi 2022. V veliko pomoč so bile tudi video vsebine (Koraki do uspeha).

O svoji izkušnji pripoveduje Karmen

Po več kot desetih letih od ločitve, sem se začela zavedati, da je potrebno aktivno pristopiti k iskanju svojega življenjskega sopotnika.

Iskreno priznam, da sem imela precejšen odpor do iskanja preko medijev, kajti imela sem svoje omejujoče predstave.

V vseh teh letih sem veliko delala na sebi, napolnjevala svoje srce s primernimi vsebinami o odnosih, obiskovala kliničnega psihologa, živela na polno in raziskovala svoja hrepenenja.

V zavedanju, da želim dati nekomu svoj presežek Ljubezni, svoje vsebine, sem v februarju 2022 premagala strah in se prijavila na portal ona-on.

Moje dejanje sem izročila v molitvi in zaupala v najboljše, ker sem vredna.

Primoža sem privabila z uvodno predstavitvijo… (moja zapisana predstavitev na profilu je bila: ‘Želim te ljubiti in spoštovati…’.

Takrat Karmen še ni vedela, komu bo to namenjeno, vedela pa je, da tisti, ki se bo našel v zapisanem, bo pravi.

@ona_on.com Karmen & Primož sta se spoznala na ona-on.com. #ljubezenskazgodba #ljubezenskezgodbe #ljubezen #onaon #onaoncom #resnazveza #resnezveze #vdvoje #vdvojejelepše #najinazgodba #zgodbeparov #zgodbapara #tiktokslovenija ♬ original sound – ona-on.com

Kmalu me je kontaktiral on (Primož), čez dva dni povabil na prvi zmenek na pijačo ter na pohod in me pogumno vprašal: “Bi bila moja punca?”

Cenim njegovo moč, pristnost, odkritost, popolnoma mu zaupam, izražam naklonjenost njegovemu pogumu.

Od aprila sva par, ogromno se pogovarjava, skupaj sva se odločila, da želiva dobre temelje za odnos, ki vzdrži vse preizkušnje, dobre in slabe.

Skupaj imava pet otrok. Moliva, predelujeva knjigo Sveta spolnost, obiskovati bova začela tečaj Ljubezen in spoštovanje.

V veliko pomoč so bile video vsebine (Koraki do uspeha).

Hvaležna sem za video vsebine na portalu o odnosih, ogromno sem pridobila, predvsem to, da sem z zaupanjem napisala seznam vrednot mojega partnerja… in ne boste verjeli… Primož je občudovanja vreden, moja sorodna duša, ki ima zapisane vse vrednote v sebi in jih živi.

Cenim ga in spoštujem, vam pa izrekam srčno zahvalo za vaše delo.

Priporočam vsakemu spoznavanje na ta način.

O svoji izkušnji pripoveduje Primož

Od ločitve je minilo dobre 4 leta. V tem času sem se soočil z izgubo družine, doma, službe, dostojanstva, spoštovanja… Padel v depresijo in se zdravil, zacelil rane.

Priznam, da nisem verjel in pričakoval, da bom še kdaj znal zaupati, odpreti srce, spustiti koga blizu.

Na portalu je pred leti sestra spoznala svojega moža, pred kratkim je moja mama našla partnerja in me nagovorila, da poskusim še jaz.

Ni bilo prav veliko odziva na moji strani, pa vendar nisem obupal in kmalu našel Karmen. Moja želja je bila, da bi spoznal punco, ki bi se rada pogovarjala in bi se čutil sprejetega. Ob njej sem se počutil spoštovan in cenjen v njenih očeh.

Imava podobne vrednote, način razmišljanja, rada se pogovarjava. Veliko se naučiva in deliva drug od drugega in se dopolnjujeva.

Ostalo je Karmen zelo lepo napisala in predstavila svoj pogled na najino spoznavanje.

HVALA da združujete ljudi in imate SUPER orodje za podporo pri spoznavanju samskih.

Uspešno in učinkovito delo še naprej vam želiva Primož & Karmen

 

1 komentar

Odgovori