KUPID dela zate

Kaj če bi nekdo poiskal NAJ kandidate zate, s katerimi se obojestransko & vsestransko ujemata in vama pomagal do klepeta? Predstavljamo novo storitev na ona-on.com ~ Kupid dela zate!

KUPID dela zate je nova storitev na ona-on.com, ki poišče naj kandidata/tko zate, pomaga pri izmenjavi prvega sporočila, vidva pa v nadaljnjem pogovoru preverita le, če sta si dovolj všeč, da se dobita na kavi tudi v živo. Preprosto.

KUPID dela zate = Najde NAJ kandidate + Pomaga vzpostaviti stik. Vklopi ga tukaj!

Kako “KUPID dela zate”?

Zelo selektivno poišče uporabnike, s katerimi se obojestransko visoko ujemaš na podlagi vseh kriterijev vajinih profilov, skupnih interesov, astro ujemanja. 

Nato izmenja vajini Uvodni sporočili, vama pa ostane le, da nadaljujeta pogovor in preverita kemijo.

Kako vklopim Kupida?

Da bo Kupid delal zate in ti tako pomagal do pravega partnerja, moraš izpolniti tri pogoje:

  1. Biti moraš član/ica in imeti aktivno članstvo. To pomeni, da se moraš odločiti za eno izmed članarin. Če članarino imaš in ti poteče, potem Kupid več ne dela zate in moraš obnoviti članarino, da bo ponovno deloval.
  2. Vključiti moraš Priporočila. Da lahko vključiš Priporočila, moraš imeti 100% izpolnjen profil.
  3. Vključiti moraš Spoznavnega Avtopilota. Da Spoznavni avtopilot deluje, moraš imeti nastavljeno Uvodno sporočilo.

Torej, izpolni svoj profil v celoti (ne pozabi na fotke), napiši privlačno Uvodno sporočilo (ga shrani), vključi Spoznavnega avtopilota in se odloči za eno izmed članarin.

Kaj, če mi priporočena oseba ne bi bila všeč, kljub temu, da ustreza vsem kriterijem, ki sem jih določil/a?

Je to sploh mogoče? 😉 Nič, nadaljuješ z uporabo in/ali počakaš na naslednja priporočila. Ničesar ti ni potrebno storiti, lahko tudi izbrišeš priporočilo – kot želiš, vse je v tvojih rokah.

Ali ne bo meni priporočena oseba mislila, da moram zdaj vsaj na zmenek z njo, ker se “tako zelo ujemava”?

Ne, poslano Uvodno sporočilo je jasno označeno kot poslano s strani Kupida (oznaka: “Uvodno sporočilo”), tako da je popolnoma jasno, da morda ne bo prišlo do poroke. 😉 Vse je v tvojih rokah.

Naj KUPID DELA ZATE ~ Vklopi ga tukaj!

Zakaj sploh uvajate Kupida, saj se bom sam/a zmenil/a s tistimi, ki mi bodo všeč?

Kupid najde NAJ kandidate zate, ki jih sam/a morda ne bi, pomaga pa vama tudi, da se “slučajno ne pozabita kontaktirati” prek klepeta.

In vse to se lahko dogaja medtem ko spiš, priročnost je zato izjemna, vendar brez škode za kakovost spoznavanja: Še vedno gre v celoti za tvoje nastavitve in tvoje uvodno sporočilo!

Če morda res ne želiš izvedeti, kdo so NAJ kandidati zate na ona-on.com in poskusiti z njimi poklepetati, potem KUPID res ne bo zate, ampak večina ljudi pride na ona-on.com prav s tem ciljem, da najde najboljšega kandidata zase in ga/jo spozna.

Tako da …, le pogumno, preizkusi KUPIDA.

Kupid v tvojem imenu ne naredi ničesar, česar v osnovi ne želiš, le olajša ti delo: Poišče naj kandidate zate med tisoči uporabnikov ter obema pomaga do pogovora brez sramežljivosti, odlašanja in zastojev v komunikaciji. 

Kakšna bo tvoja nova izkušnja, ko začne “KUPID delati zate”?

Kupid prinaša ogromen prihranek časa pri spletnem spoznavanju, ki v veliki meri temelji na igri številk in prečesavanju kandidatov, Kupid pa jo spreminja v igro kakovosti in hitrega razvoja komunikacije z najboljšimi kandidati zate.

Lahko jamčite za uporabnika, ki ga priporoča Kupid?

Žal to ni mogoče, saj nimamo vpogleda v verodostojnost vseh uporabnikovih podatkov. Ko storitev Kupid dela zate vključiš, se strinjaš, da prevzemaš vsa tveganja, vključno z vsemi tveganji, povezanimi s kakršno koli spletno ali nespletno interakcijo z drugimi uporabniki, znotraj in izven storitve, vključno, vendar ne izključno, z zmenki, oziroma srečanji ter komunikacijo. 

Nisi dolžen/a uporabljati storitve, nadaljevati komunikacije s katerim koli uporabnikom ali se ujemati ali srečati kogar koli, zlasti toda ne omejeno na storitev “Kupid dela zate”, kjer ti storitev avtomatsko, na podlagi dvosmernega ujemanja, astrološkega ujemanja in/ali skupnih interesov predlaga uporabnike, s katerimi se ujemaš ter samodejno izmenja Uvodno sporočilo, ki ga nastaviš sam/a.

Najhitreje do pravega partnerja ~ s KUPID-om!

 

Ni komentarjev

Odgovori