Sanjska ona-on.com poroka je zdaj res že pred vrati! Zmagovalca lanskega natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika & Borut sta se zato pretekli teden odpravila na čudovito lokacijo Kozolca pri ribniku, kjer sta sprejela še zadnje poročne odločitve, ki so bile tokrat zelo sladke.

»Da« bosta dahnila na idilični lokaciji Kozolca pri ribniku

Poročni jedilnik, katera žlahtna kapljica in kako bodo postavljene mize – Monika & Borut sta se soočala s sladkimi skrbmi. Z Mirkom Laznikom iz Hiše Lisjak in poročno načrtovalko Petro Starbek iz Storija Inženiring sta dorekla še zadnje podrobnosti glede civilnega obreda in poročne zabave.

Svatje bodo uživali v žlahtni kapljici penin iz Hiše penin Frangež

Vsaka poroka je svečana priložnost in vsako svečano priložnost je treba obeležiti s požirkom odlične penine. Tudi na Sanjski ona-on.com poroki bo tako, saj bosta Monika in Borut svojim gostom ponudila vrhunsko penino iz Hiše penin Frangež.

Da se bosta lažje odločila, katera penina bo prava zanju in za njune svate, sta preizkusila štiri vrste penin Frangež: chardonnay, traminec, Radgona Cuvee in sladko penino z okusom jagode. Za nekaj minut smo se prelevili tudi v poznavalce penin, saj so nam strokovnjaki iz Hiše penin Frangež razložili, kakšne so razlike med metodami pridelave penin.

Ogledali smo si tudi nekaj primerov personalizirane penine in dorekli, kakšna bo Monikina & Borutova penina – da, imela bosta čisto svojo personalizirano penino, ki jima jo bodo naredili po njunih željah v Hiši penin Frangež!

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Katera penina bo svatom polepšala dan ter Moniko & Boruta pospremila v zakonski stan, pa bomo izvedeli na poroki. 😊

Ob unikatni poročni torti iz Sladkih umetnin se bodo svetile oči

Poleg penine pa se odlično prileže nekaj sladkega, kajne? 😊 Prav zato sta Monika in Borut poskusila še različne okuse tort iz Sladkih umetnin, kjer jima bodo pripravili unikatno poročno torto. Od čokoladne do sadne – odločitev je bila precej težka, a zato toliko bolj sladka.

Kako zelo bo poročna torta navdušila, bomo razkrili po poroki. Zagotavljamo pa, da bo poročna torta pravi užitek za brbončice – in tudi za oči. 😊

Bi se sanjsko poročila tudi vidva in sta se spoznala na ona-on.com? Delita svojo zgodbo z nami in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2018!

 


Spremljaj Monikino & Borutovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori