Spoznala sva se, ker sva iskala partnerja

Številni iskalci ljubezni so svojo boljšo polovico spoznali na portalu ona-on.com. To so njihove zgodbe.

Večina uporabnikov portala ona-on.com je resnih v iskanju pravega partnerja in resne zveze. Vedno stremimo k temu, da bi čim več iskalcev prave ljubezni našlo partnerja, nekateri, ki se jim je želja po partnerju uresničila, pa so z nami delili svoje zgodbe.

Zvezdica3 & Andr1981: Želela je najti pravega partnerja

Zvezdica3 (29 let) je iskala pravega partnerja, a na portalu jo je našel Andr1981 (31 let). “Na spletni portal ona-on.com sem se prijavila z upanjem, da spoznam nekoga, ki bo obarval moj svet. Našel me je on. Najin prvi zmenek je bil prežet s smehom in prijetnim pogovorom. Vse od takrat dalje preživljava čarobne trenutke v dvoje, kujeva načrte za prihodnost in se veseliva vsega, kar nama bo čas prinesel. Našla sva tisto, kar sva iskala.

Spoznala sem prečudovitega človeka. A res je, da sem bila vztrajna in da sem verjela vase. Kdor išče tudi najde. Jaz sem zase našla osebo, s katero mislim preživeti ostanek svojega življenja. Srečna sem, da mi je vaš portal to omogočil. ~ Alma (50 let) & Almo (52 let)

Zahvaljujeva se ekipi ona-on, saj se brez vas ne bi našla, in vam želiva še obilo takih srečnih zgodb.”

Demajo & Demaja: Njega je na portal prijavil sin

Demajo (42 let) in Demaja (38 let) sta se našla po zaslugi njegovega sina. “O portalu ona-on.com bi lahko napisal marsikaj in vse bi bilo čudovito, saj sem sedaj srečen in nič več sam. Tako bom povedal: Vsem, ki ste še na portalu in tudi vsem novim članom in članicam želim veliko uspehov pri iskanju vaše sorodne duše. Naj povem, da resnično deluje. Da, dragi moji, verjemite. Kako vem? Vem in to tudi čutim, ker nisem več sam.

Po tej poti sva se našla z mojo ljubeznijo. Hvala mojemu sinu, ki me je včlanil in hvala ona-on.com. Omogočili ste mi, da sem sedaj srečen in nič več sam.

Na začetku sem imel male težave z vzpostavitvijo kontakta, a ko sem dojel, kako deluje, je bilo potem vse enostavno. Vsem vam predlagam, da iščete še naprej in želim, da najdete vašo sorodno dušo.”

Ona-on.com mi je prinesel partnerja, ki sem si ga zmeraj želela. In to ravno, ko sem že nehala verjeti. Hvala vam! ~ Vanjica88 (25 let) & Vanjek (27 let)

Elefant99 & Elefantka99: Po prvem zmenku je bilo jasno, da ni zadnji

Elefant99 (25 let) in Elefantka99 (23 let) sta spletno komunikacijo hitro zamenjala za telefonsko. “Po nekaj izmenjanih splošnih, a prijetnih stavkih preko portala, sva si izmenjala tudi GSM številki in prešla na bolj živo komunikacijo. Potegnilo naju je tudi po tej strani, tako da je bil zmenek v živo samo še vprašanje časa. Že po prvi uri zmenka nama je bilo obema jasno, da to ni samo spoznavni in zadnji zmenek. Sedaj pa nama je lepo … ”

Še več? Preberite tudi številne druge zgodbe parov…

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori