Zakaj se moraš nehati fokusirati na to, kako izgledaš na fotkah?

V svetu spletnih zmenkov smo pogosto nagnjeni k temu, da posvečamo preveč pozornosti temu, kako izgledamo na fotkah naših profilov na spletnih aplikacijah za zmenke.

Vendar pa bi se morali vprašati, ali je pri iskanju pravega partnerja res ključnega pomena, da na fotkah poziramo in izpademo skoraj popolni.

Tu so štirje razlogi, zakaj se moraš na svojih fotkah odmakniti od popolnega videza in popolnih poz, ki si jih vajen/a s družabnih omrežij, ter se moraš začeti fokusirati na to, kako boš skozi fotke predstavil/a svojo osebnost.

Osebnost je ključna

Namesto da bi se osredotočal/a le na zunanji videz, se posveti izražanju svoje osebnosti. Ljudje iščejo nekoga, s komer se bodo ujeli na ravni interesov, smisla za humor in vrednot.

Resnična privlačnost

Resnična privlačnost prihaja iz notranjosti. Namesto da bi se trudil/a ustvariti popolno sliko, deli svoje resnične interese, hobije in strasti. To bo privabilo tiste, ki cenijo tebe, ne le tvoj zunanji videz.

Luštna fotka pritegne, a če nima zgodbe, ne predstavlja tebe in ne ponuja izhodišča za začetek pogovora.

Spodbujanje samozavesti

Fokus na zunanji podobi lahko negativno vpliva na samozavest. Namesto da bi se primerjal/a z drugimi in sledil/a trendom, se osredotoči na tisto, kar te dela edinstvenega in privlačnega. Samozavest je privlačna lastnost.

Pravi pristni odnosi

Končni cilj zmenkov ni le, da najdeš nekoga, ki ti je vizualno všeč, temveč nekoga, s komer lahko gradiš pravi pristni odnos. Poglobi se v pogovore in si dovoli, da te ljudje res spoznajo.

FREE 3x BOOST tvojega profila na ona-on.com! 📸

Objava novih fotk prinaša nagrade! Naloži najbolj privlačne fotke sebe – da bo lažje, prejmeš ob prvem nalaganju profilne fotografije 3x BOOST svojega profila (vreden kar 250 Cekinčkov)!

A ne le to – vsako naslednje objavljanje fotk ti prinaša 20 Cekinčkov na novo, še nenaloženo fotko!*

Zato hitro naloži profilno fotko, če je še nimaš, prevzemi 3x BOOST in izpostavi svoj profil na naš račun.

*Zdaj lahko naložiš do 10 fotografij, prvič naložena profilna fotka ti prinese 3X BOOST profila, prvič naloženih nadaljnih devet pa ti prinese 20 Cekinčkov!

Torej, nehaj se preveč osredotočati le na to, kako izgledaš na fotografijah, in začni poudarjati tisto, kar resnično šteje pri iskanju partnerja.

Ne razumi narobe, fotke so zelooo pomembne

Fotografije na profilu aplikacije za zmenke zagotovo igrajo ključno vlogo pri pritegovanju pozornosti, vendar je pomembno najti ravnotežje med skrbjo za videz in izražanjem resnične osebnosti. Zakaj so prave fotke pomembne?

Prvi vtis

Fotografije, sploh profilna fotka, so prvi stik, ki ga ima nekdo s tabo. Kvalitetna profilna fotka lahko ustvari pozitiven prvi vtis in pritegne pozornost.

Način vizualne komunikacije

Fotografije so način vizualne komunikacije, ki lahko pokažejo tvoj stil, interese in življenjski slog. Pravilno izbrane slike lahko povejo več kot besede.

Če na fotki počneš nekaj, kar te veseli (recimo odkrivaš skrite kotičke tega sveta), fotka predstavlja tvojo osebnost in ponuja izhodišče za začetek pogovora.

Predstavitev tvoje osebnosti

Ljudje želijo videti, s kakšno osebo imajo opravka. Fotografije lahko pomagajo pri prikazu tvojih osebnosti, hobijev in življenjskih trenutkov.

Kako ustvariš privlačno profilno fotko:

  • Naravna svetloba: Izogibaj se pretirano obdelanim fotografijam in raje izbiraj tiste, posnete v naravni svetlobi. To daje bolj realističen in privlačen vtis.
  • Raznolikost fotk: Vključi raznolike fotke, ki prikazujejo različne vidike tvoje osebnosti in življenjskega sloga.
  • Smeh in spontanost: Fotke, na katerih se smejiš ali izražaš spontanost, lahko pokažejo tvojo pozitivno plat in privabijo ljudi, ki cenijo dobro razpoloženje.
  • Brez pretiravanja: Izogibaj se prekomernemu urejanju in filtriranju slik. Ljudje iščejo resničnost, zato naj bo tvoja podoba čim bolj avtentična.

S pravilno izbranimi fotografijami lahko pritegneš pozornost pravih ljudi, ki se zanimajo zate tako vizualno kot osebnostno.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori