ona-on-magazin-najina-zgodba-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-natasa-bozo3

Bilo je takoj po novem letu 2015, natančneje 4. januarja 2015, ko sem dobil sporočilo na ona-on: ” Ne, hvala” od članice Zobotehnik. Pa sem si mislil: „Le kaj sem ji ponudil, da me je zavrnila?“ Nič … pa sva začela klepetati in si dopisovati, čeprav je trdila, da je dobila moje povabilo na kavo.

Sicer sem bil sam že nekaj časa na ona-on, tudi nekaj zmenkov sem imel in simpatijo, ki pa se je na žalost končala. In tako sva z Natašo klepetala in v najinih letih malo premlevala zgrešene odločitve v življenju, a nekako se je med nama razvila neka skrivnostna vez.

In tako je nekaj dni po prvem sporočilu, napisala, da bi me rada spoznala v živo. Vsakič, ko sem imel kak zmenek, sem bil tako nestrpen, tokrat pa čisto nič. Dogovorila sva se za “klasično kavo”, brez obveznosti. Na “nevtralnem” terenu, na vrtu lokala. A glej ga zlomka, ta lokal je imel dva vrta. V enem sem sedel jaz, v drugem pa ona.

Nataša in Božo ona-on-magazin-najina-zgodba-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-natasa-bozo1

Ura je že bila prava za zmenek, nje pa ni bilo od nikoder. Kaj naj storim? Nič, poslal sem ji sms in se ji zahvalil za “gorenjski randi”. In potem me je firbec le premagal in sem šel pogledat še v zunanji vrt. In tam sem jo zagledal.

Prvi kontakt je bil tako spontan, da sploh nisem mogel verjeti. Nikoli nisem iskal druge polovice sebe, temveč kompleksno osebo, ki ve, kaj hoče in je prav tako kot jaz zadovoljna s svojim življenjem in upa, da ji bo s partnerjem še lepše.

Prvo srečanje sva nadaljevala z ogledom stare Ljubljane, ki se je še bohotila z okrašeno podobo. Že takrat sva začutila, da bi lahko bilo to najino srečanje dokončno. In res se je tako zgodilo.

Nataša in Božo ona-on-magazin-najina-zgodba-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-natasa-bozo5

Kmalu po prvem srečanju sva odpotovala na Madeiro na dopust in tako v petnajstih mesecih, odkar sva skupaj, živiva, dihava s krajem, ljudmi in res lepo nama je. Odločila sva se za skupno domovanje pri meni in ni nama žal, da sva se odločila za ona-on portal, saj če le tega ne bi bilo, se midva ne bi nikoli spoznala.

O poroki sicer nisva razmišljala, saj imava oba za seboj kar nekaj grenkih izkušenj, vendar nikoli ne reci nikoli. Morda pa bi ta dogodek še bolj utrdil najino vez.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

2 Komentarji

Odgovori