🔒 VIDEO: Ljubezenski nasveti | Osnove pristopanja k dekletom

V oko ti je padla simpatična punca pa ne veš kako pristopiti k njej. Seveda je želja vsakega moškega, da ne pogori že v prvem koraku. Torej preživeti uvod in si zagotoviti zanimanje za nadaljevanje. Morda iz uvodnega spoznavanja narediti kar prvi zmenek.

V mislih imaš nekaj scenarijev za katere meniš, da bi se lahko izšli. Ampak kako biti povsem prepričan, da je tisto kar počneš, pravilno?

Za ogled vsebine je potrebna brezplačna prijava

Prijava Še brez brezplačnega računa? Registracija

1 komentar

  1. Spoštovani gospod,vem da ste sposobni pomagati ljudem v stiski,pa vendar smo ljudje ki smo starejši,pa rabimo prijatelja za krajšanje teh dolgih dni,težko je biti celi dan sam,otroci so zaposlen jih ni doma daleč,sama pa pri 85 letih ne morem daleč od doma.Naj povem da imam na internetu veliko prijateljev,če bi izbrala sebi enakega,bi imela samo še več dela kot ga imam sama s seboj,v dom starejših ne morem,z mojo skromno pokojnino,kako preživeti še teh nekaj petkov kar mi jih je namenjeno,bo pa zelo težko.Srčno upam da me ne bojo pozabili na tem svetu,edino upanje še imam,dokler bom lahko skrbela sama zase,da nisem v breme svojim otrokom.Hvala Bogu,da skrbi za moje zdravje,se pa tudi Vam že vnaprej zahvaljujem za od govor Lep večer,pa lahko noč !Angelika.Se pa opravičujem za napako,saj imam tako malo razredov osnovne šole,da vam ne upam povedati ?,2,razreda osnovne šole.

Odgovori