🔒 VIDEO: Ona išče njega | Kaj narediti, da se ne ponovi stara ljubezenska zgodba 2. del

Res obstaja partner tudi zame?

Kako pogosto se vprašaš: Res obstaja partner tudi zame? Tak, ki ne bo ponovno razočaranje, kot pretekle veze.

V vsako vezo vložiš ogromno energije, daš vse kar znaš dati, ljubiš, daješ svobodo, zaupaš, si iskrena, … ampak ne gre. Prvo pravilo: Ostani taka! Vendar, zakaj se potem ne vrača dobro z dobrim? Zakaj ni pravega partnerja? Kaj pomeni pravilno razumevanje stavka ‘Kar daješ, to dobiš.’?

Kateri stavek je oster kot nož in se zarije globoko v srce, vendar ko ga razumeš, se bo tvoje življenje spremenilo! Spoznala boš človeka, ki ti je pisan na kožo! Preveri v videu!

Za ogled vsebine je potrebna brezplačna prijava

Prijava Še brez brezplačnega računa? Registracija

Deli
Prejšnja objava🔐 VIDEO: Ona išče njega | Kaj narediti, da se ne ponovi stara ljubezenska zgodba 3. del
Naslednja objavaVIDEO: Ona išče njega | Kaj narediti, da se ne ponovi stara ljubezenska zgodba 1. del
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori