Želita, da vama pošljemo vseh 6 razvajanj?

Z oddajo zgodbe dobita ČUDOVIT paket zmenkov. Planirajta vikend na naš račun. Nagrade (darilne bone) vama v treh dneh pošljemo po pošti.

Kulinarično doživetje

Wellness razvajanje

Doživetje v naravi

Čokoladno presenečenje

Darilo presenečenja

Ona-on majčki

Kako do 6 daril (v TREH preprostih korakih)?

 • Izpolnita spodnji obrazec.
 • Napišita vajino zgodbo (lahko je kratka in enostavna, nagajiva, smešna, romantična, …).
 • Počakajta na naš klic in na DARILA po pošti.

Kako zapisati in oddati vajino zgodbo?

Vajina zgodba je čudovita in najlepša, zato jo želita deliti z nami! Zelo smo veseli, da je temu tako, oddaja zgodbe pa je zelo enostavna.

Spodaj zapišita vajini imeni, telefonsko številko in e-naslov, kjer sta dosegljiva ter svojo zgodbo (lahko tudi v krajši verziji – jo bomo skupaj dopolnili, če bosta želela). Ne pozabita še na vsaj eno luštno fotko – saj vesta, simpatična fotka je že pol poti do uspeha.

  Zaupajta nam vajino zgodbo (zgodba naj bo dolga vsaj 500 znakov, spodaj pripnita še vajino fotografijo):
  Še nekaj napotkov za lažje pisanje: Kdo je prvi kliknil in zakaj? Kaj vaju je pritegnilo drug na drugem? Se je tekom spoznavanja zgodil kakšen zanimiv pripetljaj? Zakaj si želita Sanjsko ona-on.com poroko?

  Strinjava se s pogoji sodelovanja.

  Strinjava se z nameni uporabe najinih osebnih podatkov in sva seznanjena s svojimi pravicami.


  Ne skrbita, ko oddata svojo zgodbo, vajinih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Uporabili bomo samo ime in vajino fotografijo. Tako kot pri parih, ki so svojo zgodbo že oddali.

  Imata še vedno ogromno vprašanj? Pokličita me na 059 083 222 ali mi pišita na tina@veneti.com in skupaj bomo rešili vse dileme.