Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Mateja & Miha

Prijateljica me je nagovarjala, naj se prijavim na spletni strani ona-on. Najprej sem bila skeptična, potem sem si pa rekla, zakaj pa ne, saj nimam kaj izgubiti. In tako sem se prijavila.

Moram reči, da je bilo kar zabavno prebirati pošto, ki sem jo dobivala. Koga vse spoznaš tukaj… od neresnih, ki bi se sam malo zabavali, do skrajno simpatičnih moških Ko sem že mislila, da zame vendarle ne bo nikogar, mi je pisal Miha. Pritegnil je mojo pozornost s svojo iskrenostjo, odličnim smislom za humor in s svojo pozitivno energijo.

Miho sem jaz opazila prva in poslala vprašanje, če sem mu všeč. Tako se je začelo. Po mesecu spletnega “pogovora” sva se končno tudi videla.

Šla sva na čaj in tako se je začela zgodba.

Na ona-on sem bila prijavljena 10 mesecev, Miha pa približno dve leti. Profilno slikico je sicer imel objavljeno, vendar staro. Poleg tega, pa mi zunanjost pomeni manj kot notranjost.

Miho je najbolj pritegnilo na meni to, da sem bila iskrena in zrela, v primerjavi z ostalimi dopisovalkami. Pritegnilo ga je tudi to, da prihajam iz Domžal, kraja, kjer je preživel svoja otroška leta, kraja kamor se je vedno rad vračal.

Prvo sporočilo je bilo spontano. Nekaj v stilu: ˝Kako smo, a je kaj novega v Domžalah?˝

Kmalu je sledilo najino prvo srečanje na katerem je takoj preskočila iskrica. Dobila sva se na pijači v enem od domžalskih lokalov, po 15-ih minutah so naju vrgli ven, ker so zapirali.

Tako nama je preostal le sprehod v hladnem januarskem večeru, kjer sva čisto pozabila na mraz in preživela čudovit večer.

Pred prvim zmenkom ni nihče od naju nič pričakoval, ampak sva se prepustila toku.

Miha je krasen moški, zelo lepo je sprejel tudi moja otroka iz prvega zakona. Ko ju je spoznal so se takoj ujeli.

Najina ljubezen se je z vsakim dnem bolj krepila in kmalu bova praznovala prvo obletnico poroke.

Zaupajta nam vajino zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade!