Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Poročni prstani – kako jih izbrati? Tina & Petra iz Zlatarnice svetujeta!

zlatarnica

Poročni dan je eden najlepših dni v življenju para in veliko parov se tega dne spominja s pogledom na prstanec leve roke. In ne le občuduje svoj prstan, ki je narejen točno po njegovih ali njenih željah, ampak na dan pridejo vsi občutki in čudoviti spomini na vajin poročni dan!

Naj vaju na ta čudovit dan spominjata prstana, ki sta narejena samo za vaju in po vajinih željah! Sta tik pred poroko in še vedno ne vesta, kako se lotiti izbire svojih prstanov? Naj vama pomagata Tina in Petra iz Zlatarnice.

Tina in Petra iz Zlatarnice vama za lažjo izbiro poročnih prstanov svetujeta:

  • Vzemita si čas. Pred nakupom se posvetujta, povejta svoje želje in pričakovanja. Naberita ideje na spletu, v revijah, oglasih, da dobita čim več idej. Tako bosta vedela, kaj in kako izbirati.

  • Določita znesek. Še pred samim obiskom zlatarne je priporočeno, da si določita nek okvirno določen znesek, ki sta ga pripravljena nameniti za nakup poročnih prstanov. Ta podatek vama bo pomagal narediti ožji izbor, da se bosta lažje odločila med različnimi ponudniki, materiali, dizajni in dodatki – dragimi kamni.
  • Izberita pravi material. Na voljo imata različne materiale poročnih prstanov: zlato, ki je lahko v različnih barvah, srebro, platino in številne druge kovine, kot so jeklo, titan, volfram. Vsaka kovina ima svoje prednosti in slabosti, katera kovina pa je pravšnja za vaju, pa vama bosta Tina in Petra svetovali v Zlatarnici.
  • Izberita brezčasen poročni prstan, ki bo poosebljal vaju. Prstanov ne izbirajta samo glede na videz in kaj je modno v tem trenutku. Bistvo poročnih prstanov je, da se ju z leti ne bosta naveličala in da ju bosta rada nosila prav vsak dan.
  • Ne omejujta se z istima prstanoma. Zadnje čase se vse bolj pogosto pojavlja trend različnih poročnih prstanov. Ženske so malo bolj prefinjene in si želijo nekoliko drugačnih prstanov, ženini pa so nekoliko zadržani in še vedno najraje posegajo po klasiki. Če so vajine želje glede prstanov različne, se le odločita za različna obročka. Konec koncev je pomembno le, da se ujemata vidva in ne vajina poročna prstana.

Ne le poročni prstan, neveste na ta dan potrebujejo še poročni nakit!

Ki ga prav tako lahko najdejo v Zlatarnici. Tina in Petra izpostavljata prvo in najpomembnejše pravilo, ko izbiraš poročni nakit: Nakit ne sme zasenčiti poročne obleke, biti mora le pika na »i«. Zato vedno najprej izberi obleko (to velja tudi za vsakdan). Preveri ponudbo poročnega nakita Zlatarnice.

Tako, poročni prstan je, tudi poročni nakit, a nevesta še vedno potrebuje še eno pomembno malenkost, ki bo popestrila poročno zabavo. Podvezico! V Zlatarnici lahko najdeš tudi podvezice – preveri katera bo tvoja.

Povabita na poroko s poročnimi vabili po vajini meri

V Zlatarnici pa poleg poročnih prstanov in nakita za ta poseben dan, najdeta še poročne tiskovine – vse od vabil do sedežnega reda in tudi naprsnih šopkov.

Izberita prave poročne dodatke, ki bodo vajin poročni dan naredili res nepozaben – saj vesta, podrobnosti so tiste, ki dajo piko na »i« in naredijo vsako lepo stvar še lepšo. Preverita poročne tiskovine.

Tina & Petra