Open/Close Menu
Spoznala sva se na ona-on.com

Poroka v Hiši Lisjak je pravljica

poroka

V vasici Tabor pri Vranskem stojita dve lokaciji Hiše Lisjak, ki sta zaželeni pri parih, ki iščejo pravljično lokacijo za svoj poročni dan. Kozolec pri ribniku in Na jasi imata vse – markanten kozolec, ki ga Hiša Lisjak obogati z dekoracijo po vaši izbiri, kjer pripravi vrhunski poročni jedilnik in kjer je dovolj prostora za ples, smeh in zabavo. Obe lokaciji krasi prostran zunanji prostor, na katerem je več kot dovolj prostora za otroški tek, igro in udobno gibanje gostov s šampanjcem v roki.

Poroka Na jasi

Na jasi stoji sredi travnika osrednji prostor, na katerem se zgodi civilni obred. Do tja vodi sprehajalna pot, ob kateri lahko gosti naredijo špalir. Okoli so posamezni otočki, kjer se zadržujejo gosti, v roki držijo kozarce šampanjca in nazdravljajo poročenemu paru.

Na enem izmed njih se lahko pripravi priprava jedi pred gosti, ki potešijo želodčke pred glavno jedjo v notranjem prostoru. Pogled naokoli jih navdaja z naravo. Prostor je sam po sebi fotogeničen, zato poročni par marsikdaj niti ne išče dodatne lokacije za fotografiranje.

Poroka v Kozolcu pri ribniku

Kozolec pri ribniku je pravi otoček sredi gozda. Civilni obred se pripravi na pomolu ob ribniku, nevesta se sprehodi po stopnišču, svatje pa jo lahko občudujejo ob strani. Prav mir je dostikrat glavni razlog za izbiro tega prostora, saj se gostje umaknejo iz vsakodnevnega vrveža in se prepustijo prijetnemu praznovanju ljubezni.

Gostje niso omejeni na sedenje, zato se bodo na vašem dogodku radi zadržali do poznih jutranjih ur. Kulinarika Hiše Lisjak jih razvaja od prihoda do zaključka večera ali noči. Izbira jedi je popolnoma po vaših željah, mi vam iz izkušenj le sugeriramo, da vam olajšamo organizacijo. Navsezadnje, če boste srečni vi, bomo srečni mi.

Ste v opisu lokacij prepoznali, da tak prostor želite in potrebujete tudi vi? Doživite pravljico sredi narave tudi vi. Rezervacije sprejemamo na telefonski številki 051 365 040 in na lisjak@hisa-lisjak.si