Bi mu zaupala, da ti izbere idealnega partnerja?

Ali komu pri iskanju 'ta pravega' zaupati bolj: računalniku, staršem ali kanarčku?

“Zakaj pa ga meni računalnik ne najde? Zakaj mi ne ‘vrže ven’ PRAVEGA? Jaz sem mislila, da deluje tako: ti vneseš podatke, računalnik najde *idealnega*, se spoznata in VOILA!”, je rekla oseba na brezplačnem posvetu.

“A računalniku bi zaupala?”, vprašam.

“Ja!”, odgovori.

Bi zaupala svojim staršem, da zate izbere pravega za ljubezensko zvezo in bi brez pomislekov vedela, da je ta prvi – ta pravi?”

“Uf, to pa ne!”

Oh, o tem tolikokrat govorim v svoji skriti FB skupini »Idealni na poti <3«: Ko sem bila sama (še v svojem ‘prejšnjem življenju’), sestradana ljubezni (prave partnerske!), bi TAKOJ pristala, da mi ga poišče računalnik, starši pa NITI SLUČAJNO! Kaj pa ti?

Takšni smo, samo da večina (samskih) NIKOLI ne prizna, da se tako počuti.

Pozabljamo, da je spoznavanje proces

Ne rabi ti biti nerodno – takšni smo, samo da večina (samskih) NIKOLI ne prizna, da se tako počuti. Ker mislimo, da smo edini. Začaran, a še kako resničen krog, ki nikomur ne pomaga, še najmanj pa tebi, ki želiš enkrat za vselej trdno, ljubezensko razmerje – s takim, ki ga bo izbralo srce!

Res pa je, da prevečkrat v tem hitrem – a čudovitem! – svetu pozabimo, da je spoznavanje proces. Da vsak proces traja (veliiiiiiiiko) dlje, kot si želimo. Pozabimo pa, da se vsak tudi zaključi. Kot zima. Kot poletje. Kot mesec marec.

Drugi lahko lajšajo življenje, a ne morejo čutiti tega kar čutiš ti

Zato – računalniki in starši in prijateljice in tete in psi in kanarčki – vsak bo vedno imel svoje mnenje, ko jim čisto zlomljena izlivaš svoje srce. Veliko od teh ti lahko olajša življenje, tudi računalniški algoritmi, ki »bodo izbrali po vseh zapisanih karakteristikah ‘ta pravega’ zate«!).

Zato – računalniki in starši in prijateljice in tete in psi in kanarčki – vsak bo vedno imel svoje mnenje, ko jim čisto zlomljena izlivaš svoje srce.

A NIHČE od njih ne bo čutil, kar čutiš TI – vsako sekundo vsakega dne, ki jo določa vsaka odločitev ali pa neodločitev.

ZATO sem osebno tako zelo hvaležna, da živimo TUKAJ in ZDAJ, ko lahko izbiramo, s kom bomo, kako dolgo (še) itd. Ker bi bila 100 let nazaj zapečatena z mojim prvim (ki mi je najprej s pogledi, kasneje z besedami, rekel: »Poglej se, kakšna si! Lahko bi malo shujšala!« in ki se mi je režal v obraz celo minuto, ko sem mu v rojstnodnevno čestitko (ko sva bila skupaj več kot 2 leti!) na koncu napisala »Rada te imam«, medtem ko imam danes partnerja, ki mi reče: »Tvoje telo, draga, je po porodu še boljše kot kadarkoli prej!« (v podrobnosti ne bom šla, da se komu ne pocedi kaka slina 😉 ).

Naredi načrt tvojega ljubezenskega življenja

ZATO – če želiš tiste brsteče občutke ‘metulja v trebuščku’, ki pridejo skupaj z izjavami (v tvoji glavi), kot:

  1. »Kako čudovite prijatelje ima in pred vsemi me kliče draga!«
  2. »Vau, kako fenomenalno je načrtovati skupen dom!«
  3. »Še boljši očka je, kot sem si kdaj predstavljala, da bo! Kako sem srečna!«

boš dovolj inteligentna, da boš pametno izkoristila preostali čas v dnevu in, namesto da se spet dogovarjaš za ponočevanje s kolegi, naredila ‘načrt mojega ljubezenskega življenja’.

To ni delo; to je ustvarjanje. Kreiranje.

To ni delo; to je ustvarjanje. Kreiranje. Vsak to zmore in vsakemu je namenjeno, da ga zmore. Je pa res, da ga izkoristijo samo najbolj ‘usklajeni’; ker samo tisti razumejo skrivnost, zaradi katere načrt deluje ali pa ne.

Razlagam jo v novem 3 mesečnem self study e-paketu »Več Življenja, Več Ljubezni, manj osamljenosti«najcenejšem načinu za ljudi s ‘premalo časa’, da ustvarijo najbolj močne temelje, da prej kot v 365 dnevih spoznajo *ljubezen svojega življenja*.

Pomemben del pa bom razložila tudi v novem rednem FB LIVE oglašanju v četrtek, 13. septembra 20:00 uri na moji uradni FB strani Jerneja Krapše in istočasno na uradni FB strani ona-on.com.

Tvoja,

Jerneja , zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Ne, NE bo ti vzel 10 minut, ampak kar nekaj dni (meni je, ko sem se ga lotila brez pomoči, 3 tedne!). Lahko pa le nekaj ur, če se ga lotite z mano. Če misliš, da si pripravljena narediti, kar je treba – prijavi se na brezplačni posvet in narediva nov manifestacijski načrt, korak po koraku, kako boš zaživela Ljubezen (z velikim L) v manj kot 365 dnevih!

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori