VIDEO: Kaj če moja simpatija ne želi resne zveze?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste nas:

“Kaj če moja simpatija ne želi resne zveze?”

@ona_on.com Vprašanje bralcev: “Kaj če moja simpatija ne želi resne zveze?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @evaerpic ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Zmenki nosijo svoje tveganje in eno izmed takšnih tveganj je tudi to, da nam je oseba lahko zelo privlačna, da se z njo zelo ujamemo, si pa ta oseba ne želi dolgoročne zavezanosti. Tega se po navadi ustrašimo, kar je v redu, še huje pa je, da si začnemo lagati in začnemo verjeti, da si bo oseba sčasoma premislila.

Moški zelo direktno povejo, kaj si želijo in kaj od odnosa pričakujejo, ženske pa velikokrat tega nočemo slišati, nočemo verjeti in upamo, da bomo me to naredile na drugačen način in bomo to spremenile.

Ne, jaz mislim, da je ena izmed pomembnih stvari, ki jih na zmenku preverimo, je tudi to, ali imamo skupne vrednote. In če si nekdo ne želi dolgotrajnega razmerja, je kljub tej začetni privlačnosti in navdušenju to oseba, ki ni prava za vas. Jaz vam svetujem, da iščete dalje.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Ni komentarjev

Odgovori