Stand up komik, igralec in TV voditelj Vid Valič te dni navdušuje s predstavama Seks po slovensko in Tvoj bodoči bivši mož. V pogovoru nam je zaupal, kako seksamo Slovenci in kakšni so njegovi spomini na prvi seks.

Vid, kakšen je seks po slovensko oziroma kako seksamo Slovenci in Slovenke?

“Dokaj klasično, a zelo radi, dokaj pogosto in z velikim veseljem. Vsaj po raziskavah sodeč.”

Vid ValičKakšna je povprečna številka spolnih partnerjev pri moških in kakšna pri ženskah (pa pustiva pravilo moški +3, ženska -3 😊)?

“Tega pa ne vem. Ali nisem zasledil ali pa si nisem zapomnil. Pa saj ni važno. Pomembne so izkušnje in zmožnost uporabe teh izkušenj zato, da ti lahko človek pokaže kaj novega, nekaj česar še nisi poskusil, da lahko potem ves presenečen vprašaš: ‘A tud tko ti lahko pride?'”

Kako komentirate, da moški hočejo seks, ženske pa potrebujejo ljubezen?

“Vsi ljudje hočemo ljubezen, saj smo takrat najbolj srečni. Je pa res, da smo moški malce bolj promiskuitetni kot ženske in od tukaj po moje pride to razmišljanje, da moški hočemo samo meso, ženske pa bi rade celo kosilo.”

Vid Valič
FOTO: Urška Boljkovac

Kakšni so vaši spomini na prvi seks? 😊

“Zelo lepi. Malce kratki, ampak zelo lepi.” (smeh)

Seks in ljubezen? Eno, drugo ali oboje?

“Oboje! Je najboljše. Samo seks je tudi fajn, vendar je zaljubljeni seks nekaj najlepšega, kar lahko izkusiš.”

Menite, da je samskost obdobje, ki ga je treba izkoristiti za spoznavanje in raziskovanje ali čas, ki ga je treba čimprej končati?

“Definitivno je to čas za spoznavanje in raziskovanje. Vsako obdobje se konča, ko si ti pripravljen na to in nič prej, tako da ga v vsakem primeru ne moreš čim prej končati. Če pa ga boš na silo končal, ga po vsej verjetnosti ne boš končal, ampak samo prestavil ali podaljšal.

Vid Valič
FOTO: Marko Delbello Ocepek

Ne razumem, zakaj bi bilo samsko življenje nekaj slabega ali nepopolnega. Jaz mislim, da več različnih obdobij izkusiš, bolj si odpreš svoj um in možnosti za osebnostno rast. Mater, kva nalagam, ampak res tako mislim.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Seveda. Pridite na predstavo. Jih imam ene par. :D”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

“Mi je kar logično ja, glede na to koliko časa dandanes preživimo na telefonih in računalnikih in glede na to, kako nam lahko tehnologija pohitri tempo našega življenja.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Ne poznam, vsaj zdi se mi, da ne.”

Vid Valič
FOTO: Urška Boljkovac

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Uživajte in živite življenje. Ljubezni je veliko in v različnih oblikah in tudi, če se vam zdi, da vas nobeden ne ljubi, se vedno najde nekdo ali nekaj, ki/kar vam bo dokazal/o nasprotno.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori