Znana sta zmagovalca natečaja Najina zgodba – Sanjska poroka 2020

Zmagovalca sta ... V natečaju, ki je potekal od septembra 2018 do junija 2019 sta zmagovalca prejela Sanjsko poroko 2020 vsi sodelujoči pa paket šestih razvajanj.

Že šesto leto zapored na ona-on.com organiziramo natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com. Sodelujejo lahko vsi pari, poročeni ali ne poročeni, ki so se spoznali preko naše spletne strani.

6 nagrad za vsak par in Sanjska poroka

Prav vsak par, ki odda svojo zgodbo o tem, kako se je spoznavanje začelo in kako je potekala ljubezenska zgodba prejme paket kar šestih nagrad. Paket vsebuje wellness razvajanje, kulinarično razvajanje, doživetje v naravi, sladko presenečenje, darilo presenečenja in majčki.

Brez naslova

Pari, ki želijo pa se lahko potegujejo še za glavno letno nagrado, ki je Sanjska poroka.

Letos sta na natečaju zmagala mlada, nadvse simpatična Katja in Mišel. Njuno zgodbo si lahko prebereš TUKAJ. Čestitke bodočima mladoporočencema!

Njuna zgodba na kratko

IMG_20190615_152900Katja pravi, da so jo najprej prepričale Mišelove slike, nato pogovori z njim, ki so potekali dolgo v noč ter nenazadnje srečanje v živo. Mišel je bil preprosto … Mmmmm 😉

Mišel se Katji na prvem zmenku ni mogel upreti. Ker sta prihajala iz oddaljenih krajev (Ljubljana in Maribor), ji je proti zaključku zmenka dejal, da naj se odloči ali gre domov spakirat ali pa jo bo v Maribor odpeljal kar brez vsega.

Uganeš, kaj je Mišel Katji podaril za Božička? Preveri tukaj.

No, in tako se je pravljica začela!

Sta se na ona-on spoznala tudi vidva?

Če se je tudi vajina romantična zgodba pričela prav na ona-on potem je zdaj pravi čas, da se nam oglasita. Za vaju imamo pripravljen paket, kjer se skriva kar 6 privlačnih, zanimivih in romantičnih razvajanj.

Svojo zgodbo o tem kako sta se spoznala nam je zaupalo že preko 100 parov. Vsako leto, pa se jih na tak način spozna preko 1.000. Bodita del naše zgodbe in delita srečo naprej.

Ni komentarjev

Odgovori