Miša Molk ~ Dobro, da obstaja Ona-On. Le kdo ima čas letati iz lokala v lokal?

Miša Molk, prva dama slovenske televizije, je za ona-on.com iskreno spregovorila o ljubezni in nam zaupala kakšna je, ko se zaljubi in ljubi.

Miša, kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

Ustvarjam red. Doma in v službi. Sem pač tiste sorte, ko mora biti vse spedenano, preden si privoščim odhod na dopust.

Foto Ziga Culiberg (34 of 24) (2)
Foto: Žiga Culiberg

Če ste za, saj smo ljubezenski portal, se bova pogovarjali o ljubezni. Vzeto iz vašega podkasta: Ljubezen iščemo ali nas najde? Kakšen je vaš pogled na to?

Pojma nimam, kako gre to; meni se zgodi beseda ali pogled. Ampak, ko človek z očarljivim pogledom zine kakšno butasto, me že ‘zeehh’ napade … 😀

Kaj za vas pomeni ljubezen? Verjamete, da obstaja za vsakega med nami duša dvojčica?

Ma, lovimo se, … in verjetno se polovimo tam, kjer nas samih zmanjka. Ali, saj veste, eni smo podporniki, drugi iščejo oporo. Ljubezen je mnogo boj zapletena kot si jo omišljamo. Kdo ve, kaj nas nezavedno poveže.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, pogovorih … Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Tudi, seveda. Ljubezni je več vrst. Povsod brbota. Vesoljna je. Ena je zagotovo vpisana tudi v moje delo. Ker, ljubezen in zaljubljenost sta adrenalin, ki ne sme puščati kot žoga. In v mojem poklicu ga je veliko. Gre pa, seveda, zgolj za eno različico ljubezni.

Kaj je vaša prva asociacija na ljubezen?

Verjetno bi vam vsakič odgovorila drugače. Ljubezen terja veliko strpnosti, poguma, empatije. Je kot en tak, vedno mehko nastlan stol, ki kliče po bližini, da se vanj posedemo v dvoje in  se poljubimo. Je vrt, je skleda, je postana solata, je prepir, je vse, … ampak … Ona je!

Miša na hodniku 20.2.2018 3Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Življenje bo kar dovolj.

Moramo v želji po ljubezni mirovati ali iti v akcijo?

Kakor kdo in kakor kdaj. Oboje, vsaj na začetku, lahko deluje. Potem je pa treba delati. Pa ne akcijsko, ampak sprotno.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Ja, seveda, uhhhh, kaj vse sem bila pripravljena narediti. Na začetku zaljubljenosti si tako in tako malo zamaknjen, zadet. Z vseh vogalov iščeš podporo za prepričljivo samozavest. Zmrznem, ko se zaljubim. Kot izgubljena ovca se obnašam.

Ko pa ljubim, mislim, ko se ljubiva oba, se odpre moj svet in se zahvalim vesolju za darilo. Ko in če gre pa vse v maloro, vesolje molči. Takrat je čas za nas, da se preštejemo. Brez slabe vesti, brez očitanja. To je predvsem odlična priložnost, da poiščemo spet stik s samim seboj.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak tretji par) danes spozna prek spleta?

Sem samo vesela, da se poiščejo, da se najdejo.

CS8A0948Ona-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Prav nič. In prav je, da obstaja tudi ta možnost. Saj ne morejo letati ljudje iz lokala v lokal oziroma iz prireditve na prireditev, da bi se spoznavali.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com?

Poznam. Pa tudi preko drugih portalov so se našli in so še vedno skupaj.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Predvsem to, da naj bodo povsem iskreni; naj ne limajo fotošopiranih fotk in bildajo imidža, saj veste, mišice, minice, dekolteji, sončna očala in vso to ‘sranje’, ki ima z ljubeznijo kaj malo za opravit. Ali pa tudi ne, no, saj smo si različni. Na prvi pogled deluje, mogoče celo na tretji. 🙂

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori