Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Suzana & Robi: Med poljubljanjem se je nama prekucnila klop

“Prva me je kliknila ona. Ni imela slike in me najprej ni zanimala, me je pa potem premagala radovednost. Sem ji poslal sporočilo, da mi naj pošlje sliko. Po tistem, sva par dni elektronsko klepetala, nato sem jo povabil na kavo.

❤️ Katarina & Tine ~ Dobila sva se po kakšnem tednu dopisovanja in se takoj zelo dobro ujela.  Po nekaj mesecih sva se preselila v skupno stanovanje in od takrat že skoraj tri leta uživava vsak trenutek en z drugim. 

Po nekaj zmenkih sva se hitro ujela. Prvi poljub je bil po enem mesecu pri meni doma na terasi. Sva sedela na robu klopi. Med poljubljanjem se je nama klop prekucnila in sva oba pristala na tleh drug na drugem… Od takrat sva nerazdružljiva.”

Lučka & Andrej: Zmenki so postali čedalje bolj pogosti, s tem tudi naklonjenost

“Prvi je kliknil Andrej in kar hitro je sledila izmenjava telefonskih številk ter čez čas tudi prvi sprehod ob jezeru. Takoj sva se ujela v pogovoru, mišljenju ter v skupnih interesih. Zmenki so postali čedalje bolj pogosti, s tem pa je rasla tudi naklonjenost, ki se nadaljuje v iskreno ljubezen z pridihom zaljubljenosti in občutek je fantastičen.”

Brigita & Bojan: Napisal mi je, če sem se ustrašila

“Jaz sem ga dodala med simpatije, on me je pa ogovoril. Par dni mu nisem nič odgovorila. Potem mi je napisal, če sem se ustrašila. Nato je pogovor stekel sam od sebe. Tako sva si tipkala vsak večer, dokler se nisva malo več spoznala.

Sledilo je prvo srečanje, na katerega sem seveda ”malo” zamudila, a me je počakal. Prvi zmenek je trajal kar 7 ur. Nisva se mogla posloviti. Od takrat sva srečno zaljubljena.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori