VIDEO: “Dekle ne potrebuje nikogar, ki ne potrebuje nje.”

… ali modrost, ki nas jo uči Merlyn Monroe.

»Rada bi takega, ki enostavno razume, da nisem na uro doma!«, mi je rekla (recimo ji) Klara na brezplačnem strateškem posvetu »Kako do *IDEALnega*«.

Stara sem bila 24 let. Zmenjeno je bilo, da se z mojim takratnim »dragim« (v navednicah je zato, ker je RES v navednice sodil (če bi znala, bi dodala smajli z očmi, ki zavijajo ;-)) …) zvečer nekam skupaj odpraviva. Kot vedno, je tudi tokrat zamočil in se odločil, da gre raje s kolegi.

Tokrat za razliko od vedno prej nisem bila žalostna: bila sem besna in v jezi odložila telefon rekoč, da: »… ga nočem več slišat in pika!«

Prekinila. Pa tega nikoli ne naredim, ker sem fanica konstruktivnih pogovorov z inteligentnimi, zrelimi ljudmi.

TAKOJ mi ponovno zazvoni telefon. In jaz, nevajena takih ‘izgredov’, TAKOJ spet dvignem.

Veste, kaj mi je rekel? »Zakaj si pa dvignila?« in padel v smeh. Krohot! Najhujše: nisem imela odgovora. Ker je imel prav.

Tako zelo rada bi bila krivdo – zakaj imam slabo razmerje, zakaj sem žalostna, zakaj se počutim kot zadnje kolo, zakaj se počutim ne-dovolj zanj – zvalila nanj. A v tistem trenutku me je zajel val kristalne jasnosti zrele osebe: da mi je dal večje darilo, kot jih je sploh sposoben dati (to je bilo bolj že na univerzalnem nivoju, ki se ga po moje ni zavedal …)

  • Da se mu dajem – ker (mislim, da) nimam druge izbire. Da boljšega ne bom našla.
  • Da hočem, da me ima – ker mi je dovolj osamljenosti.
  • Da ne dovolim, da me nima – ker hrepenim po sprejetosti od moškega.

Vau.

Danes vem, je *iDEALni* dejansko na poti k čisto vsaki Ženski na svetu – vedno! Edino vprašanje je, ali si mu jasno vidna. In ne gre za to, da so slepi (ker dostikrat so ;-)). Gre za nekaj drugega (to boš usvojila na junijskem Masterclassu »Več Ljubezni – več Življenja – manj osamljenosti.«, ki ti ga Ona-On.com in www.idealni365.si PODARJAVA (v vrednosti 99€/osebo)!

Če se ti take, NEPRAVE, popolnoma DESTRUKTIVNE zveze zate kar naprej ponavljajo – razumem te. In prihaja hujša novica: samo še slabše bo. Dokler ne boš sprejela odločitve in naredila kar je treba zato, da boš ti postala ti, se zasidrala v svoji moči in ostala ti. Verjemi: ko boš to opravila, ti ne bo treba dolgo migati, da bo v tvoje življenje prišel tak, ki bo:

  • Komaj čakal, da te povabi na nov zmenek.
  • Navdušeno vizualiziral dan, ko ti ukrade prvi poljub in te ponese v sanje v svojem objemu – zdaj in vsak naslednji dan …
  • Tebe dal na prvo mesto in postavil temelje za vajino družino – do konca vajinih dni.

Zakaj vem? Ker sem sama to transformacijo doživela – v nekaj mesecih, ko sem naredila zgoraj opisano.

KAJ LAHKO STORIŠ, DA BO BOLJE?

Prijavi se na Masterclass (v živo) »Več Ljubezni – več Življenja – Manj osamljenosti, kjer boš usvojila najbolj učinkovit način, da v svoje življenje takoj (že včeraj!;-) ) manifestiraš sanjskega moškega, zato da boš končno čutila, kaj pomeni biti v celoti sprejeta in cenjena – takšna kot si! – brez mučnega spoznavanja (pre)številnih (vedno istih) ‘ne-pravih’ moških, s pomočjo nove metode I2. D. E.A.L.N.I.«

Mesta so strogo omejena (na največ 12!) in prednost imate tiste, ki ste že opravile brezplačen strateški posvet z mano, a še niste bile pripravljene na korak naprej =) Zato – svetujem hitro odločitev (sicer pa – zastonj je! Kaj pa je za razmišljat?).

ZAKAJ ZASTONJ? ZAKAJ ZDAJ?

Ker verjamem, da je življenje neprecenljivo lepše z *iDEALnim* partnerjem v njem in vem, da vam je včasih treba dati malo vetra v krila, da naredite, kar je treba, da ga najdete (ker če bi usoda ZARES delala za vas, bi ga že našli, ni res? 😉

Vaša mentorica za to, da končno in zares spoznaš *iDEALnega* partnerja in si ustvariš ljubezni polno življenje, 😉 Jerneja

P.S.: Kje in kdaj bo masterclass potekal, kdo se lahko prijavi, kako dolgo bo potekal in kaj boš imela od njega, izveš, če klikneš SEM.

Deli
Prejšnja objavaNaj vam nobena simpatija ne uide!
Naslednja objavaVROOOČE! Novost za vse samske v S-LOVE-niji: ONA-ON.COM med prvimi spoznavnimi servisi na svetu z inovativno mobilno aplikacijo!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori