VIDEO: Dve vprašanji in našla boš idealnega partnerja

Zato, da boš razumela, od koga je odvisno, ali boš v partnerstvu zares srečna.

Bi lahko verjela, da ti odgovora na dve vprašanji, na kateri lahko odgovoriš v 5 minutah ali prej, lahko popolnoma spremenita tvoje (ljubezensko) življenje – na veliko bolje *iDEALno*?

Če si odločena, da svojega dragega spoznaš že danes (če ne včeraj!) – poskusi.

Kateri vprašanji sta to?

Moški bi verjetno rekli:

  • Si plešast? in
  • Koliko imaš plače?  😉

Kateri sta ti dve vprašanji, izveš v posnetku četrtkovega LIVE-a, ki ga lahko pogledaš TUKAJ (namig: nekje na 24. minuti ju razkrijem… ).

Verjetno boš, ko boš slišala še razlago v naslednjih 10 minutah, doživela rahel šok. Predvsem pa upam, da te bo ‘udarilo’, kot je mene na moj 33. rojstni dan. Da sem dvignila rit in se odločila reagirati na moje prepričanje, da tudi zame obstaja *iDEALni* partner in ne bom čakala niti minute več, da me išče.

No ja, jaz sem potem še malo poskusila obrniti mojega bivšega, da bi se spremenil v zame *iDEALnega*, a se ni izšlo …

Ko sem po svoji lastni metodi začela iskati partnerja, pa sem ugotovila tudi, da se na ona-on.com pretakajo zelo močne energije, ki mi lahko hitro vzamejo navdušenje nad mojo ‘visoko-letečo idejo o idealnem’ (kot se je izrazila moja mama).

Energije, ki točno take, kot so – so prave. Ker so najboljše – v svoji obliki. A nekatere meni, tako kot vam, lahko uničijo vse. In obratno: Tudi jaz sem verjetno komu ‘uničila’ dan …

Če (!!!) ne veste, kaj je formula človekove energije.

Ko sem jo jaz spoznala, sem spoznala najmočnejše orožje, ki mi je pomagalo, da

  • sem takoj razumela, ali moški na drugi strani ‘fejka’ ali ne
  • sem takoj opazila znake, če bi me hotel Moški kdaj spreminjati
  • mi je bilo takoj jasno, če je resen (ali pa me bo ‘pustil, ko bom jaz vroča)

To formulo vam razložim v spodnjem videu. Zato da boste začele živeti Življenje – na SVOJ način!  – z *iDEALnim* v njem. Pika.

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

Deli
Prejšnja objavaKako seksamo Slovenci v 2018 | Rezultati - Mobilne naprave so zakon!
Naslednja objavaZ ona-on.com do Sanjske poroke: Mateja & Brane bosta "da" dahnila v mesecu ljubezni!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori